2777
2789
عنوان

ناراحتم برای بردار زادم

259 بازدید | 22 پست

باید کلاس چهارم باشه ولی کلاس سومه.حتی بلد نیست بخوته.حروف رو هم بلد نیست و قاطیشون میکنه.از وقتی بچه هاش رفتن مدرسه هم از طرف ما هم خونه پدری خودش گفتیمش باب چه هات کار کن .و حتی یکساعت هم توی این چندساله مدرسه ننشسته با بچه کارکنه.ولی پسر داداشم کوچیک بود بعضی حرف ها رو ودست نمیگفت.ایقد براش نوبت گفتار درمانی گرفتم ولی یکبار نیورد بچه رو.تا الان که دیگه حرف زدنش خوب شده.یعنی روی هیچ چیه بچه ها کار نکرده..زن داداشم دخترعموم هم هست و واقعا دوسش دارم ولی هیچچچچچ با بچه ها حتی درمورد اینکه به خاله و دایی و عمه احترام بزارن هم چیزی نگفته..حالا ۴ماهه داداشم فوت کرده  فهمیدیم کلا هنیشه دروغ گفته که بچه هام درسشون خوبه....هم ما و هم خونه عموم موندیم که باید چه کنیم.کلاس خصوصی هم فرستادیمش ولی وقتی میاد باهاش کار نمیکنه.نمیشه هم حرفی زد .خیلی نگران بچه هاش هستم.پسربزرگشم باید بره ششم ولی درحد کلاس دومه.مدرسه هم هی الکی قبول کرده و فرستاده بالا

هوش بچه به مادر میره

زن داداشتم که تکلیفش معلومه

فقط بچه آوردن بلده

بقیه شو گردن نمیگیره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاشکی یکیتون وقت برای بچه ها میزاشت باهاشون درس کار میکرد ببینید بچه ها مشکل دارن یا مادرشون

من تا قبل ازدواجم که نزدیک بودم پسربزرگش که ۴سالش بود کامل پیش خودم بود کلی شعر یادش دادم.بقول خاله بجه ها که میگه بعد تو حتی درست حمومی هم نبردشون.الانم به داداش بزرگم گفتم با شوهرم حرف بزنم بینم قبول میکنه پسر کوچیکه که میگه درس یاد نمیگیره رو بیارم تو شهر خودم ثبت نام کنم و یادش بدم.من مطمئنم هیچ کار نکرده باااش

ی مشاور تست هوش چیزی خودتون ببرید . ی جلسه خانوادگی بذارید مودبانه دلسوزانه حالیش کنید

زن داداشم اصلا نمیخواد متوجه بشه.اگه حرفی بزنی نمیگه خواهرمه یا خواهرشوهرم قشنگ بی احترامی میکنه وکلا میگه مشکلی ندارن.کلا توهم داره

بچه هاشم احتمالا از نظر هوشی عقبن

با هر بچه ای هیچ کار نکنی و یاد ندی ،یاد نمیگیره.میدونم سخته باور کردنش که مگه میشه مادری با بچش کار نککه.حتی یادشون نداده بود بشینن جیش کنن .و سرپا توی توالت جیش میکردن تا من دیدم و گفتمشون چندین بار که دیگه میشینن موقع جیش

فقط ی عده بیان بگن ب شما چه ....واقعا نفهمن اگر بگن .‌زنش چیکار میکنه تو خونه؟؟؟؟؟؟؟

هیچی نمیکنه.حتی ما گفتیم ببریمش روانشناس یا هرچی.خواهرش اومد بردش و دارو دادش ولی داروها رو هم تا وقتی خورد که خواهرش پیشش بود بعد دیگه نخوردشون