فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15069 عنوان قرص ال دی خانومای وارد بیاید 61 بازدید | 11 پست خانوما من یه مسافرت رفتم که مجبور بودم پریود نشم و این قرص به پیشنهاد دکتر خوردم مجردم هستم الان شکمم ورم کرده دیگه هم اومدم خونه نمیخورم از امروز که بشم این ورم طبیعیه؟ ۱۴ ام باید میشدم که نخواستم بشم از امروز نمیخورم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1404/05/18 | 19:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15069 چند روز به پریود خوردی قرص؟ و چند تا خوردی تقریبا ۱۰ روز قبل خوردم و ۱۷ تا خوردم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
مستعارچیه عضویت: 1403/12/17 تعداد پست: 1885 تقریبا ۱۰ روز قبل خوردم و ۱۷ تا خوردم ۱۷ تا قرص😐 طریقه مصرفش چجوریه؟ آمین شود هرآنچه میپنداری ..🫧🌷
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15069 ۱۷ تا قرص😐 طریقه مصرفش چجوریه؟ یه ورق قرص که ۲۱ روز باید بخوریهر روز یکی۱۷ روز روزی یکی خوردم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15069 کی قطع کردی؟ امروز دیگه نخوردم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 39224 امروز دیگه نخوردم کاش ۲۱ عدد رو کامل میخوردیولی ورم ممکنه بعد مصرف ال دی بیادمشکل خاصی نداره وای بی حساب کتاب نباید قرص بخوری
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15069 کاش ۲۱ عدد رو کامل میخوردیولی ورم ممکنه بعد مصرف ال دی بیادمشکل خاصی نداره وای بی حساب کتاب نباید قر ... دکتر گفت گفت تا هر زمان سفر بودی بخور بعدش که میخواستی بشی قطع کن منم خیلی پیاده روی کردم انقد شکمم نباید ورم کنه میگم شاید چون پریود نشدم اینجوریه اگه بشم خوب بشه نگرانم شکمم اینجوری شده لاغرم شکم دارم 🤦🏻♀️ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 39224 دکتر گفت گفت تا هر زمان سفر بودی بخور بعدش که میخواستی بشی قطع کن منم خیلی پیاده روی کردم انقد شکمم ... دکترت دشمن بودهعقب افتادن پریود باد شکم نمیاره صرفااینجوری که نصفه ول کردی تاریخ پریودت خراب میشه
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15069 دکترت دشمن بودهعقب افتادن پریود باد شکم نمیاره صرفااینجوری که نصفه ول کردی تاریخ پریودت خراب میشه چیکار کنم الان به نظرت تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 39224 چیکار کنم الان به نظرت ادیگه قطع کردی منتظر پریود بمونقطع نمیکردی میگفتم بخور همرو تا ۲۱ عدد تموم بشه