2777
2789
عنوان

قرص ال دی خانومای وارد بیاید

59 بازدید | 11 پست

خانوما من یه مسافرت رفتم که مجبور بودم پریود نشم و این قرص به پیشنهاد دکتر خوردم مجردم هستم 

الان شکمم ورم کرده دیگه هم اومدم خونه نمی‌خورم از امروز که بشم 

این ورم طبیعیه؟ ۱۴ ام باید میشدم که نخواستم بشم از امروز نمی‌خورم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

چند روز به پریود خوردی قرص؟ و چند تا خوردی

تقریبا ۱۰ روز قبل خوردم 

و ۱۷ تا خوردم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷ تا قرص😐 طریقه مصرفش چجوریه؟

یه ورق قرص که ۲۱ روز باید بخوری

هر روز یکی

۱۷ روز روزی یکی خوردم 

کاش ۲۱ عدد رو کامل میخوردیولی ورم ممکنه بعد مصرف ال دی بیادمشکل خاصی نداره وای بی حساب کتاب نباید قر ...

دکتر گفت 

گفت تا هر زمان سفر بودی بخور بعدش که میخواستی بشی قطع کن 

منم خیلی پیاده روی کردم انقد شکمم نباید ورم کنه 

میگم شاید چون پریود نشدم اینجوریه اگه بشم خوب بشه نگرانم شکمم اینجوری شده لاغرم شکم دارم 🤦🏻‍♀️

دکتر گفت گفت تا هر زمان سفر بودی بخور بعدش که میخواستی بشی قطع کن منم خیلی پیاده روی کردم انقد شکمم ...

دکترت دشمن بوده

عقب افتادن پریود باد شکم نمیاره صرفا

اینجوری که نصفه ول کردی تاریخ پریودت خراب میشه

دکترت دشمن بودهعقب افتادن پریود باد شکم نمیاره صرفااینجوری که نصفه ول کردی تاریخ پریودت خراب میشه

چیکار کنم الان به نظرت