2777
2789

خواستم ببینم زشت نیست کوله بندازم سی و سه سالمه تا حالا نداشتم اینو همسرم خریده چون بهش گفتم خیلی دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم خوبه منم چندتا دارم.

فقط هر دوتا بندشو باهم نمیندازم چون پولوق همه ی دارو ندارم میزنه بیرون😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

نه از نظر من زشت نیست.البته به تیپت بیاداااا.مثلا با چادر یا این مانتوهای بلند و تنگ نباشه لباست

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

من تا همین چند سال پیش استفاده میکردم هنورم عاشق کوله پشتی ام اما دیگه استفاده نمیکنم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

من ۳۶ هیچ وقت کیف دستی نداشتم عین بقیه زنا همیشه انواع کوله پشتی ها  عشقمه 

البته تیپمم همیشه اسپورته خواهی ناخواه 

حتی جایی میرمم مهمونی که حالا رودربایستی نباشه کوله دارم باز وسایل بچمو می زارم توش 

من ۳۶ هیچ وقت کیف دستی نداشتم عین بقیه زنا همیشه انواع کوله پشتی ها  عشقمه  البته تیپمم ه ...

با بچه كه واقعا كوله از هرچيزي بهتره 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
من ۳۶ هیچ وقت کیف دستی نداشتم عین بقیه زنا همیشه انواع کوله پشتی ها  عشقمه  البته تیپمم ه ...

خوشبحالتون من اصلا کوله استفاده نمیکنم فقط دوران مدرسه داشتم😕

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

من کوله چرمی میندازم براهمه جا

چون بچه دارشدم اموراتم بدون کوله نمیگذره

۳۱ساله مم هست

حالاحالاهاهم میندازم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

خنده دار اینجاست که ما یه مهمونی فامیلی توی کل فامیل ماهانه داریم و بنده مدیریت وام های خانوادگی دستمه .. توی مهمونی هم مجبورم با کوله برم که لپ تاپ و وسایل حساب کتاب پولها رو ببرم 😁