استاد معارفمون میگفت کسایی که با همسراشون همسنن یا ازشون بزرگترن و یا اختلاف سنیشون کمتر از ۶ سال قطعا دچار مشکل میشن خواستم بپرسم اینطوریه 🤣🥲
از تجربیاتتون بگید
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
من عاشق چشمت شدمنه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی... یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
من و همسرم هم سن هستیم و یکماه بزرگتره از من.واقعا ۱۴ساله حتی بک لحظه هم حس نکردم که همسن هستیم همیشه حس کردم چند سال بزرگتره از من.چون خداروشکر پخته اس و هیچ مشکلی ازین بابت نداشتیم
🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖
نه ماه از همسرم بزرگترم ،بله خداروشکر خیلی راضیم ،البته همسرمم خیلی صبور و کاریه
الهیی شکر جانم
کاش استادم تو تاپیکم میشد باشه 🤣
ای جانم الهی شکر عزیزم چندسال ازدواج کردی؟ سنتی بوده ؟
ما زیر نظر خانواده ها بودیم ولی نه به اون شکل سنتی...با خم بیرون آشنا شدیم..
خیلی ساله ازدواج کردیم
من عاشق چشمت شدمنه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی... یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍