2777
2789

از زندگیتون راضی هستید ؟ باهم تواهم دارید ؟ 

همسرتون عقاید بچگانه نداره ؟ 

استاد معارفمون میگفت کسایی که با همسراشون همسنن یا ازشون بزرگترن و  یا اختلاف سنیشون کمتر از ۶ سال قطعا دچار مشکل میشن خواستم بپرسم اینطوریه 🤣🥲

از تجربیاتتون بگید 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

من ۶۹ ام 

همسرم ۶۶ 

راضی ایم 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶ ماه بزرگتره

نه مشکلی نداریم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

من یه سال بزرگترم مشکلی نداریم 

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
من ۶۹ ام همسرم ۶۶ راضی ایم

ای جانم الهی شکر عزیزم 

چندسال ازدواج کردی؟ 

سنتی بوده ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

این خیلی خیلی زیاد به شخصیت طرف بستگی داره.

من و همسرم هم سن هستیم و یکماه بزرگتره از من.واقعا ۱۴ساله حتی بک لحظه هم حس نکردم که همسن هستیم همیشه حس کردم چند سال بزرگتره از من.چون خداروشکر پخته اس و هیچ مشکلی ازین بابت نداشتیم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

نه ماه از همسرم بزرگترم ،بله خداروشکر خیلی راضیم ،البته همسرمم خیلی صبور و کاریه

الهیی شکر جانم 

کاش استادم تو تاپیکم میشد باشه 🤣

۶ ماه بزرگترهنه مشکلی نداریم

خداروشکر 

ای جانم الهی شکر عزیزم چندسال ازدواج کردی؟ سنتی بوده ؟

ما زیر نظر خانواده ها بودیم ولی نه به اون شکل سنتی...با خم بیرون آشنا شدیم‌..

خیلی ساله ازدواج کردیم 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍