2777
2789
عنوان

کیک ساده

182 بازدید | 42 پست

خانما میخوام یه کیک ساده درست کنم بلدنیستم 

دستور دونفرم تاحالا اجرا کردم همش کیکم پف نمی کنه 

الانم درست کردم یجا پف کرد یجا نکرد چنگال زدم نچسبید دراوردم نصف کردم وسطش خمیری  

توتستر میپزم

اگه دستور خوب وساده بلدین بگین

من سه تا تخم مرغ سه تالیوان ارد گندم یه لیوان شکر وانیل سه تاقاشق مرباخوری بکینگ پودر یه نصف لیوان روغن یه لیوان ابجوش بجای ماست و شیر اینا اسنفاده کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ایقدر درست کنی تا قلق توسترت بیاد به دستت ماله من همه ی کیک هارو باید رو حرارت 100 درجه باشه نیم ساعت از پایین یه ربع از بالا بزارم خیلی خوب میشه و پف می‌کنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
مواد باید به دمای محیط برسن بعد مخلوط کنیدزباد نباید هم بزنید طبق دستور هم بزنیدتوی توستر دما رو بای ...

من دستور خاصی ندارم  کسی ک گفت مثلا سه دقیق چهاردقبقه منم اینکارکردم دستور کوگل خیلی پیچیدن

دوتا تخم مرغ نوک قاشق چایخوری وانیل با یه لیوان شکر بزن با هم زن کرمی رنگ شد یه لیوان شیر به دما محیط رسیده با نصف لیوان روغن مایع رو بریز به تو مواد با هم زن پنج دقیقه بزن .دولیوان آرد الک شده با نوک قاشق پکینک پودر قاطی کن کم کم اضافه کن دیگه با هم زن نزن با دست به یه طرف مخلوط کن خوب مواد مخلوط شد گردو خورد شده یا پسته یا کشمش هر چی خودت دوست داری بریز داخل مواد ظرف رو با روغن و آرد چرب کن مواد رو تو ظرف بریز دوبار محکم زمین بکوب تا هواش خالی بشه .من تو سولاردوم میپزم یه ربع بزار داغ بشه .بعد ظرف رو بزار داخل به مدت ۴۵دقیفه دیگه درش رو باز نکن بعد پخت بزار بیرون خنک شد از. ظرف خارج کن سرد شد برش بزن دوست داشتی شکلات روش بریز .

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز