2777
2789

هرماه میره خونشون باخانواده سر میزنه هدیه میبره چن بار طلا. لباس و گوشی اینا بکوب هرماه میرن

دوبار هم تاحالا مهمونشون کردن بازم هدیه 

یازده ماهه نامزدن هرماه رفتن سر زدن بهش  فقط یکماه برادرشوهرم اینجا نبود ک برن  مادرشوهرم بهش زنگ زد ک ببخشید این ماه نتونسیم بیاییم چون نامزدت اینجا نیس پسرا بیکار نشدن منو بیارن 

جاریم رو میشناسم از اشناهای دوره قبلا ی نامزدی ناموفق داشته از یکی از فامیلاش شنیدم ک تو اون نامزدیش خانواده نامزدش تو یک سال فقط دوبار رفتن سر زدن بهش هیچی هم نمیگرفتن دیگع نمیدونم علت جداییشون چی بوده 

مردم عجب شانسی دارن

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکشون کنه 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

منم داییم دوران عقد ۷ تا انگشتر برا زنش خرید با ۶ تا النگو و ۲ جفت گوشواره ..برای عروسی هم همینطور

اما جدا شدن💔👺

گول ظاهر ماجرا رو نخور

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

4تا تاپیک براش؟؟؟ دختر چراخودت داری داغوون میکنی؟ تازه اوایلشه بخوای همینجوری حسادت کنی اول ب خودت بعد ب زندگیت لطمه میزنی، بیخیال بشو لطفا، اینقد حرص روابط و زندگی اطرافیان نخور قشنگم

به شما سر نمیزدن؟ هدیه نمیاوردن؟

برای من که هیچی یلدایی حتی فقط میوه و شیرینی دادن این چیزا ملاک نیست 

دوبار ازدواج کردم هر دوبارم هیچی 

انگار کسی منو لایق هدیه و اینا نمیدونست یه وقتی برام مهم بود الان دیگه نه