2777
2789

شما دوستاتونم مذهبی ان؟

کجا باهاشون اشنا شدین؟

من مذهبی ام ولی یدونه دوست مذهبی ام ندارم هر جمعی که میرم مدرسه دانشگاه و.... همون مذهبی نیستن

اصن دیگه نمیدونم با یکی که شبیه خودمه چجوری میتونم دوست بشم😂

هیچ مذهبی نمیاد با من دوست بشه؟☹️😂

دوست شیم دیگع🥲

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

یدونه دوست صمیمی دارم که اونم مذهبیه 

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بده من دیگه تو این رنج سنی نیستم 😐☹️ پارسال میگفتن ۲۵ ساله ها بیان منم میرفتم 😂

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یدونه دوست صمیمی دارم که اونم مذهبیه

من دوست صمیمی ام کاملااااا برعکس خودم شد 

یعنی شالش میفته و سیگار و مشروب و محرم نامحرمی مهم نیست و ....

خیلی دوسش داشتم ۱۰ سال دوست بودیم یهو اینجوری شد

برا همون یه ساله رابطه امو کم کردم☹️

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

چقدر بده من دیگه تو این رنج سنی نیستم 😐☹️ پارسال میگفتن ۲۵ ساله ها بیان منم میرفتم 😂

خب بگو تو هم عزیزم🤣🤣

ببخشید دیگه به ذهنم نرسید ۲۶ ۷ ساله ها هم حسابن🥲

منباهمه طیف ادم دوستمباتوهم دوستماز کجایی

منم دوستام نقطه مقابلمن ولی باهاشون اوکی ام

اونا به اعتقادات من کار ندارن منم به اونا

مشدم🙋🏻‍♀️

من دوست صمیمی ام کاملااااا برعکس خودم شد یعنی شالش میفته و سیگار و مشروب و محرم نامحرمی مهم نیست و . ...

عزیزممم منم بعضی از رفیقام اینجوری بودن که با ازدواجم رابطمون قطع شد چون همسرم از رفت و آمد و طرز لباس پوشیدنشون خوشش نمی اومد دیگه فقط با همین یدونه رفیقم رفت و آمد دارم

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

عزیزممم منم بعضی از رفیقام اینجوری بودن که با ازدواجم رابطمون قطع شد چون همسرم از رفت و آمد و طرز لب ...

منم نامزدم روی این دوستام حساس شده

حتی بعضی وقتا کنجکاویشو میفهمم از اینکه چرا یدونه دوستمم شبیه خودم نیس

دیگه براش توضیح دادم تو موقعیتش نبودم و کسی شبیه ام نبوده

میشه یه سوال متفرقه بپرسم؟

منم دوستام نقطه مقابلمن ولی باهاشون اوکی اماونا به اعتقادات من کار ندارن منم به اونامشدم🙋🏻‍♀️

حیف دوری

من ابیکم

اما من دوستای خیلی صمیمیم که خونشون میرم میمونم مذهبی ان

حداقل قبول دارن حتی اگه انجام ندن

منم نامزدم روی این دوستام حساس شدهحتی بعضی وقتا کنجکاویشو میفهمم از اینکه چرا یدونه دوستمم شبیه خودم ...

من همسرم اولویتم بود و کنارشون گذاشتم 

بپرس

حیف دوریمن ابیکماما من دوستای خیلی صمیمیم که خونشون میرم میمونم مذهبی انحداقل قبول دارن حتی اگه انجا ...

☹️☹️

قربونت برم

خدا یه دوست خوب برا ما ندید😂

منم دوستام به کارام و حجابم کار ندارن اوکی ایم

من مذهبی جمع غیرمذهبیا و غیرمذهبی جمع مذهبیام 😂

بله دوستای مذهبی و حالا مثل خودم و غیر مذهبی هم دارم ولی صمیمی ترین و بهترین دوستم مذهبی و محجبه ست و خیلی باهاش راحت ترم تا بقیه .. پیش بقیه بیشتر خودسانسوری میکنم :(  دوستم که ارتباطش با همه عالیه از همه قشر هستن که دوسش دارن و تو جشناش هستن و ..

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !