2777
2789
عنوان

از دوتا تاپیک تو نی نی سایت متنفرم میبینمشون کهیر میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیکام مخاطبای خودشونو دارن خب مگ قراره برین همشو بخونید

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تاپیک مخارج ازنظرم خیلی خوبه اتفاقا اموزشیه و نیاز نیست کل صفحات بخونی. من هرزمان به روز میشه یا چشمم یه متنی بگیره همون قسمت رو میخونم. نهایت دوسه صفحه. بلعکس انگیزشی هم هست. اینجور تاپیکای مفید ت سایت باشه خیلی بهترازحس ششم و دعواهای بچگانه و تاپیکای دروغین هستش ک برای پربازدیدی میزنن🥴

خودت توش فعالی درسته ؟

نیستم ولی هرزمان خوندم انرژی خوبی ازشون گرفتم. البته دوسه دفعه پیام گذاشتم اما خب من نمیتونم پس انداز کنم🥴درنتیجه هرزمان ببینم به روز شده چن تا صفحه اخررو میخونم حداقل باعث میشه همون روز جلو خودم بگیرم

ن دورهمیاش خیلی سمه مثلا داخلش میگن چ‌خبر عشقمممممم کجایییییی دیدی فلانووووو بهمانوووووانگار چند تا ...

نمی‌دونم والا من دورهمی خودمو دوستام و میگم ک همه بزرگ و متاهلیم

عشقممممم فقط امین ❤️

ولی این تاپیک هایی که گفتی رو هیچکدوم شرکت نکردم 

اون دورهمی دوستانه هم یه سری کاربرا هستن با هم دوست شدن تاپیک میزنن همو تگ میکنن حرف میزنن فقط موندم چرا تو اپلیکیشن هایی مثل روبیکا یا تلگرام این کارو نمیکنن 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen