2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ؟

بله تمام رژیم های معروف مثل لیمویی و غفاری دایت همین برنامه رو میدن

هر هفته یه وعده کاملا آزاد 

همه چی مجاز حتی چیپس و چربی و تنقلات و سوخاری و..

غیر از شیرینی 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
من چند روز پیش دو تیکه پیتزا خوردم تا العان دارم به خودم سرکوفت میزنم از خرداده دوتا وعده آزاد خوردم

هفته ای یه وعده بخور ،خودتو اذیت نکن

من بارها رژیم گرفتم ،این وعده آزاد رژیمم رو مختل نکرد هیچوقت

اتفاقا شوک هم وارد میکنه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
از خرداده رژیمم

واو ، منم دو هفتست رژیمم، دوازده کیکو باید کم کنم😑

هر دو هفته غذا پارتی بگیر😂😍دیگه به اون مرحله ی رژیم رسیدی

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

واو ، منم دو هفتست رژیمم، دوازده کیکو باید کم کنم😑هر دو هفته غذا پارتی بگیر😂😍دیگه به اون مرحله ی ...

واقعا 🥺 قدم 160 وزنم 65 چقدره دیگه باید کم کنم 

سرت تو زندگی خودت باشه 

واقعا 🥺 قدم 160 وزنم 65 چقدره دیگه باید کم کنم

برنامه ی زیره یا مانکن رو نصب کن قشنگ بهت میگه چی به چیه، من خودم قدم 156 وزنم ۶۶، می‌خوام بشم 54 ، فکر کنم برای تو 56 یا 5 خوب باشه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

برنامه ی زیره یا مانکن رو نصب کن قشنگ بهت میگه چی به چیه، من خودم قدم 156 وزنم ۶۶، می‌خوام بشم 54 ، ...

فک کنم استوپ وزنی کردم اصلا تغییر نمیکنه این 65 پریروز بود فک کنم رفتم رو ترازو زد 64 دوباره رفتم با اینکه چیزی نخورم زد 65 استوپ وزنی کردم فک کنم

سرت تو زندگی خودت باشه 

رفتم دکتر تغذیه

من با کالری شماری شروع کردم، بنظرم اون شوک رو بدنت نیاز داره، برو پیتزای خانواده درست کن بخور😂😅، ولی  وقتی دوباره شروع کردی حتما ورزشم کن تاثیر داره

من با کالری شماری شروع کردم، بنظرم اون شوک رو بدنت نیاز داره، برو پیتزای خانواده درست کن بخور😂😅، و ...

اتفاقا العان یه پیتزا گوشتو قارچ سفارش دادم منتظرم بیاد 😅😂

سرت تو زندگی خودت باشه