2777
2789

ب اورده بودم چند وقت قبل رفتم واسه پیش ثبت نام  پیش ثبت نام نکردن 

امروز اولین روز ثبت نام کردن ب ها بود  ۷.۸ تا مدرسه اطراف رفتم همشون پرشدن اصن  ثبت نام نمیکنن برم اموزش پرورش نامه میده با این معدل بنطرتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رشته های نظری نمی تونی بری؟

مدرسه های  نظری ام رفتم اونام پر شده بودن جز یه مدرسه دربه داغون ک گفتن جا هست میتونی ثبت نام کنی..

حالا اگه ثبت نام کنم انسانی میتونم تغییر رشته بدم؟ اگه تغییر رشته دادم باز نگن طرفیت نیس ثبت نلم نکن

الان خیلی دیره باید پیگیر میشدی حالا باز برو اداره

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

شهر بزرگ هستی یا کوچک؟

مدارسی که در محدوده خونتون هستن وظیفه دارن ثبت نامت کنن.

اصلا به دنبال تغییر رشته نباش چون به دردسر میفتی مدرسه ای که کسایی که آدرس خونشون نزدیک شماست ثبت نام میکنن وظیفه داره شما رو ثبت نام کنه نمیتونه بگه پر شده.

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.