2777
2789

خیلی عصبی ام دارم میلرزم حتی درسمم نمیتونم بخونم توروخدا کمکم کنید صادقانه کمک کنید و فقط خانمهای باتجربه

من ۴ساله عروسی کردم ۲۸سالمه بچه ام نیاوردم الان میگم چرا 

توی دوران عقد و نامزدیم ک خانواده ها بلایی سرما آوردن که اصلا نمیدونیم چطور گذشت عروسی ک نگرفتیم کرونا بود و فقط لباس پوشیدم و عکس گرفتم 

شوهرم تمام مخارج رو دوش خودش بود کسی هزارتومنم بهش کمکی نکرد اومدیم سر خونه زندگی تا الان بجز ۱ماه اسنپ این آقا یک روزم کار نکرده وام ازدواجو گرفتیم همشو نشست خورد ک کار نکنه الان توی قسطهاش مونده،،اجاره خونمون ماهاست عقب افتاده و لباسم یکسال بیشتره ک نخریدیم 

مهمترین موضوع اینه ک ایشون متادون مصرف میکنه قبلش شیره و تریاک بود الان شده متادون (از مجردیش سابقه اعتیاد داشته)و خانواده ای بشدت بی مسئولیت و بی بندوبار داره اگه تعریف کنم باید دو صفحه فقط درمورد خاتوادش بنویسم فقط بدونید داغونترین و پاشیده ترین و در عین حال پرروترین افرادی هستن ک تاحالا دیدم!!!با این شرایط بچشون هرروز دخالت میکنن ک چرا بچه نمیارید پس؟؟؟آبرومونو بردید بچتون کو؟؟؟؟؟😐😐

من دیگه از شوهرم خوشم نمیاد میاد منو ببوسه از قیافم معلومه خوشم نمیاد و باهاشم رابطه ندارم...دیشب ک حسمو دوباره گرفت شروع کرد ب فحاشی و تحقیر من ک گمشو برو خونتون موندی من خرجتو بدم

حالا بگید طلاق بگیرم؟؟؟؟خونه بابامم همچین خوب نیست

اینم بگم من دارم واسه یه آزمون میخونم ک برم سرکار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکت کنهشرایط بدی هستولی برا طلاق باید یه سر پناهی درآمدی داشته باشیفقط بچه دار نشو

بچه ک کلا شده ورد زبونشون هرچیزی ک میشه بچه میاد وسط کثافتا دیگه حوصلشونو ندارم 

حتی فامیلای دورترشم دخالت میکنن تو بچه داری ما!!!!!

سلام چهار ساله کلا سر کار نرفته یا این یک سال این مشکل داشتند ؟

مصرف متادون و اعتیاد هم مشکل بزرگی 

من باشم نگاه میکنم میبینم اگه مشکلم قابل حل شدن زمان میگذارم  اگه هم ببینم قابل حل نیست جدا میشم و این موضوع با تاپیک زدن اینجا حل نمیشه باید با مشاور و خانواده هم صحبت کنی 

با خودت تنها باش ببین بعد طلاق چه چالش های داری اگه طلاق نگیری چه مشکلاتی داری و ببین کدوم سمت سنگین تر

بعد طلاق برام نامعلومهخونه بابامم کسی از لحاظ مالی ساپورتم نمیکنه اخه دوسه سال باید کارکنم ک بتونم ب ...

با این شرایط همسری که داری، کار کنی هم حقوقتو ازت میگیره!! بین بد و بدتر هرکدوم برات بد هست رو باید انتخاب کنی.

بچه ک کلا شده ورد زبونشون هرچیزی ک میشه بچه میاد وسط کثافتا دیگه حوصلشونو ندارم حتی فامیلای دورترشم ...

خب بر... ن یه بار بهشون ،بگو تو خرج خودمون موندیم شوهرم سرکارم نمیره معتاده بچه واسه چی و کی بیارم؟ گول نخوری یه وقت بچه بیاری بیچاره شدی ، اگه راهی داری فقط فرار کن و برو عمرتو پای ادم معتاد هدر نده ،من تجربه شو دارم شوهر اولم معتاد بود از تریاک شروع کرده بود دیگه به هرویین و شیشه و قرص رسیده بود خبر مرگش کار میکرد ولی چه کاری پولشم پا مواد میداد میرفت، یا نعشه بود یا خمار یا در حال ترک ،همیشه بی حال و حوصله عین سگ هار پاچه منو میگرفت ،تا حرف میزدم فقط کتکم میزد و جار و جنجال و قیامت بود تو خونمون

الان جداشدی ازدواج کردی؟بچه داشتی؟؟؟اینم بخدا همینه دیوونه شدم

من ۱۸ سال پیش جدا شدم نه بچه هم نیاوردم ، نه پدر داشتم نه مادر تک و تنها ۲۲ سالم بود مهریه امم بخشیدم به اون بی ناموس ،خیلی خام و ساده بودم ولی خودمو نجات دادم ،خونه باباتو دست کم نگیر من اگه خونه پدری و مادری داشتم و عقلم میرسید دوباره ازدواج  هم نمیکردم مگر مغز خر خوردم دوباره یه اشتباهو تکرار کنم  از تنهایی و بی کسی ازدواج کردم که همینم باز بلای جونم شده ،دستم برسه ازینم جدا میشم و میرم اسم هیچ  مردی رو  دیگه نمیارم تو زندگیم 

الان جداشدی ازدواج کردی؟بچه داشتی؟؟؟اینم بخدا همینه دیوونه شدم

تا بچه نداری خودتو نجات بده ،اشتباه کردی تو انتخابت،بمونی اشتباهت بزرگتر میشه ،ببخشید بی پرده میگم یه روزی شبی میچسبه بهت و کارشو میکنه بعد بگیره و حامله بشی ،تازه داستانت اون موقع  شروع میشه  ،حتما جلوگیری مطمعن بکن تا راه طلاقتو باز کنی و بری

من ۱۸ سال پیش جدا شدم نه بچه هم نیاوردم ، نه پدر داشتم نه مادر تک و تنها ۲۲ سالم بود مهریه امم بخشید ...

ای بابا چقدر بد...گفتم شاید الان خوشبخت شدی ک 

من خونه پدر مادرم فقط بخاطر وجود داداشام بده همین

و اینکه الان پول ندارم رو مخمه