2777
2789

ممنونم تاپیک خوبی بود امیدوارم کسی باشه پاسخگو باشه 

اگر خودتون خونه داشته باشید همسرتون هم خونه داشته باشه

هر دو خونه جای خوب فول امکانات و ساخت و دکوراسیون به سلیقه خودتون بوده باشه و براش زحمت ،هزینه و زمان زیادی گذاشته باشید

بعد از ازدواج کجا زندگی میکنید خونه کدام ترجیح هست ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم رو زندگیم سنگینی اومدهدوست دارم رفع بشه اما اصلا اهل دعا و این حرفا نیستمخیلی فکرم مشغوله

منم همزاد دارم هم یه از خدا بی خبر واسم دعا سیاهی گرفته 

یادنی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر  

حس میکنم رو زندگیم سنگینی اومدهدوست دارم رفع بشه اما اصلا اهل دعا و این حرفا نیستمخیلی فکرم مشغوله

قرآن بخون

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

ممنونم تاپیک خوبی بود امیدوارم کسی باشه پاسخگو باشه اگر خودتون خونه داشته باشید همسرتون هم خونه داشت ...

خونه ای ک نسبت به اون یکی بهتر و راحت تر باشه

لایک نفرمایید با تشکر

طرز تهیه شربت هلو

برای تهیه شربت هلو، سپس هلوها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در آب جوش بریزید تا نرم شوند (حدود ۱۰ دقیقه). پس از نرم شدن، شکر و آب لیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس اجازه دهید کمی خنک شود و با مخلوط کن یا غذاساز میکس کنید. در نهایت، نوشیدنی را در فریزر قرار دهید تا تگری شود و سپس میل کنید. 

خونه ای ک نسبت به اون یکی بهتر و راحت تر باشه

فکر کنید خونه خانم بزرگ تر و شیک تر باشه چون بلاخره سلیقه خانم به کار گرفته شده 

و آقا یک کم معذب باشه برای زندگی در خونه همسرش 

اینو چطور میشه حل کرد ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

چندروز دیگه زایمانمه همراه ندارم مامانمم بزور میخواد دخترمو نگه داره 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰