2777
2789

خیلی عصبی ام دارم میلرزم حتی درسمم نمیتونم بخونم توروخدا کمکم کنید صادقانه کمک کنید و فقط خانمهای باتجربه

من ۴ساله عروسی کردم ۲۸سالمه بچه ام نیاوردم الان میگم چرا 

توی دوران عقد و نامزدیم ک خانواده ها بلایی سرما آوردن که اصلا نمیدونیم چطور گذشت عروسی ک نگرفتیم کرونا بود و فقط لباس پوشیدم و عکس گرفتم 

شوهرم تمام مخارج رو دوش خودش بود کسی هزارتومنم بهش کمکی نکرد اومدیم سر خونه زندگی تا الان بجز ۱ماه اسنپ این آقا یک روزم کار نکرده وام ازدواجو گرفتیم همشو نشست خورد ک کار نکنه الان توی قسطهاش مونده،،اجاره خونمون ماهاست عقب افتاده و لباسم یکسال بیشتره ک نخریدیم 

مهمترین موضوع اینه ک ایشون متادون مصرف میکنه قبلش شیره و تریاک بود الان شده متادون (از مجردیش سابقه اعتیاد داشته)و خانواده ای بشدت بی مسئولیت و بی بندوبار داره اگه تعریف کنم باید دو صفحه فقط درمورد خاتوادش بنویسم فقط بدونید داغونترین و پاشیده ترین و در عین حال پرروترین افرادی هستن ک تاحالا دیدم!!!با این شرایط بچشون هرروز دخالت میکنن ک چرا بچه نمیارید پس؟؟؟آبرومونو بردید بچتون کو؟؟؟؟؟😐😐

من دیگه از شوهرم خوشم نمیاد میاد منو ببوسه از قیافم معلومه خوشم نمیاد و باهاشم رابطه ندارم...دیشب ک حسمو دوباره گرفت شروع کرد ب فحاشی و تحقیر من ک گمشو برو خونتون موندی من خرجتو بدم

حالا بگید طلاق بگیرم؟؟؟؟خونه بابامم همچین خوب نیست

اینم بگم من دارم واسه یه آزمون میخونم ک برم سرکار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها حرفش بهم اینه که تو اصلا حسی به من نداری و بخاطر شرایطه ک موندی توی این خونه و واسه همینم هست ب ...

دقیقا کدوم شرایط؟

بخاطر واریزی ها ؟

مسافرتها ؟

خریدها؟

رستوران ها؟

چقدر پر رو

ببین عزیزم بشین معایب و مزایای هر طرف رو یه جا بنویس 

خونه بابا و خونه همسر

ببین کجا آرامش بیشتری داری

واقعیت اینه من یا کس دیگه نمیتونیم جای تو تصمیم بگیریم

این زندگی که تو تعریف کردی در صورتی جای پیشرفت داره که شوهرت بره دنبال کار و درآمد

اونوقت محبت هم بینتون شکل میگیره

اگر فکر میکنی با رفتنت تحت فشار قرار میگیره و به خودش میاد و عاقل میشه ، مدتی برو شاید امیدی شد

اگر نه که ...

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

هردوطرف سوهان روحن💔💔💔💔💔

شرایط سختیه عزیزم

بالاخره باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی

اینجا بمونی اگر سرکار هم رفتی ، باید خرج شوهرت رو بدی 

اگر رفتی باید مدام بازخواست شی 

خدا بهترینها رو پیش پات بزاره گلم

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه