2777
2789
عنوان

همسرم انگار بهم شک خیانت داره و خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15496 بازدید | 352 پست
اره عزیزم دقیقا😂😂😂گفتم میخوای چه حرف زشتیو بزنی حالا 😂😂😂😂.راحت باش بدتر از ایناش واسمون عادیه ...

همون دیگه...

حالا خدا به خیر کنه امتحانامو

پروژه هامو...

خداییش خوب شد از دکتری کشیدم کنار

من توان نداشتم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

عزیزدلمی 🌸😘 خیلی حس خوبی بهت دارم خب خداروشکر عزیزم ولی خب درکل گفتم همیشه مراقب باش چون بعد چندما ...

ممنونم🩷

آره

به خاطر همین بیشتر نگرانم

وگرنه اگه طرف کنه نبود برام اهمیتی نداشت

کاش کمیته انضباطی حکم جابجایی اجباری براش بده که کلا گورشو از تهران گم کنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخرحرفشو خوشم اومد 🤣🤣🤣🤣کلی خوبه که سه تا اقا رفتن اینجوری بیشترحرفتون برو داره راستی زیتون بابات ...

آره رییس حراست بدبخت تو چن روز همش اطرافیان منو دیده خسته شده😂😂

نه بابام چیزی نگف

فقط فحش میده به پسره

البته اولین بار خودم اصلا رفتم به حراست گفتم جریانو

همون موقعم جدی گرفتن

ولی اسی این ادم هر کسی هست بهت نزدیکه و میدونسته شوهرت چه موقع خونه است که زنگت زده یه جورایی امار ز ...

نه عزیزم نزدیک نبود اصلا

یه پسر دانشجوی مزاحم بود که قبلا هم مزاحمم شده بود و هی بلاکش کرده بودم

ساعتی هم که زده بود میشد نصفه شب جمعه

که خب اون ساعت همه خونن تقریبا

اینم رو اون حساب زنگ زده

وگرنه همسر من سرباز بود اون زمان،اگه رو این حساب بود و چیزی ازمون میدونست ممکن بود اصلا زنگ نزنه،چون فقط دوستای نزدیک میدونستن که همسر من روزبرگه و شبا میاد خونه

پس برید دادگاه خب اسم پیدا کردین طرف آشناست میشناسید؟

یه پسر دانشجو که قبلا هم مزاحمم شده بود و پیشنهادای غیراخلاقی داده بود و فحاشی کرده بود بهم

من سریع رفتم به حراست دانشگاه خودم خبر دادم و اونام به حراست دانشگاه پسره،منتظریم اول کمیته انضباطی حکمشو بده

مدارک فحاشی و درخواست غیرشرعیش و... رو هم که اسکرین ریکورد گرفته بودم به رییس حراست دانشگاه خودم و دانشگاه اونا دادم

یه پسر دانشجو که قبلا هم مزاحمم شده بود و پیشنهادای غیراخلاقی داده بود و فحاشی کرده بود بهممن سریع ر ...

پس خوبه فهمیدی 

حالا شماره آن چجور گیر آورده 

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

پس خوبه فهمیدی حالا شماره آن چجور گیر آورده

این یارو میومده تو دانشگاه ما پیش رفقاش که جدیدالورودای ارشد بودن و هی پلاس بودن تو آزمایشگاه

منم میرفتم آزمایشگاه که با یکی از بچه های دکتری پروژمو چک کنم

یه روز فرم گرفته بودم که ببرم پیش مسئول آموزش،بعد تو فرم شماره و ایمیلم و شماره کارتمو نوشته بودم.این انگل اجتماعی هم اون روز اونجا بود.

من فرمو اون روز یادم رفت ببرم و میمونه رو میزم،اینم وقتی تنها میشه میره از رو فرمم عکس میگیره.

اینا رو خودش گف واسه رییس حراست.

من فکر میکردم از طریق کسی پیدا کرده شمارمو،ولی خب اینو گف و حتی عکس فرم منم تو گوشیش بود.

این یارو میومده تو دانشگاه ما پیش رفقاش که جدیدالورودای ارشد بودن و هی پلاس بودن تو آزمایشگاهمنم میر ...

چه آدم سمی بوده آخه

شوهرت الان اعتماد داره بهت چجور شد رابطه اتون

همون دیگه...حالا خدا به خیر کنه امتحاناموپروژه هامو...خداییش خوب شد از دکتری کشیدم کنارمن توان نداشت ...

یکم از لحاظ روحی به خودت رست بده 

خودتو شارژ کن ،بیرونی برو 

با همسرت بیشتر حرف بزن و وقت بگذرون ...

هرچیزی که دلتو قرص میکنه و روحیتو تقویت میکنه . 

انشاءالله حل میشه و درساتو میخونی و میترکونی 

چه آدم سمی بوده آخهشوهرت الان اعتماد داره بهت چجور شد رابطه اتون

والا من که فکر کنم مشکل روانی داره 

به قیافشم میخوره

یه پسر کوتوله بدترکیبه

باباشم اومده تهران ولی اصلا درست حرف نمیزنه که ما بفهمیم درد پسرش چیه

تازه اولش طلبکار بود دیه میخواس

میگف پسر من از این کارا نمیکنه

که وقتی فهمید از فحشاش و اون پیشنهادش اسکرین شات و اسکرین ریکورد دارم و تحویل دادم به حراست زبونش کوتاه شد 

آره الان اوکییم

فقط دردسره دیگه

من خوشم نمیومد این داستانا برامون درست بشه به خاطر یه آدم بی ارزش

یکم از لحاظ روحی به خودت رست بده خودتو شارژ کن ،بیرونی برو با همسرت بیشتر حرف بزن و وقت بگذرون ...هر ...

میکنم

ولی خب...

خیالم راحت نیس در کل

اونم رفته فوتسال با دوستاش که آن شدم😂

آره رییس حراست بدبخت تو چن روز همش اطرافیان منو دیده خسته شده😂😂نه بابام چیزی نگففقط فحش میده به پس ...

اره خوبکاری کردید تو دهنش میمونه پیگیری کنن 

از این لحاظ گفتم مرداتون رفتن خوب شده چون متاسافانه قوانین یه جوریه انگار حرف اقایونو بیشتر جدی میگیرن ....

خداروشکر عزیزم سلامت باشی 🌸

والا من که فکر کنم مشکل روانی داره به قیافشم میخورهیه پسر کوتوله بدترکیبهباباشم اومده تهران ولی اصلا ...

خدا لعنتش کنه 

باز خوبه رابطه اتون خوبه خدا شکر انشالله ختم بخیر میشه