2777
2789
عنوان

همسرم انگار بهم شک خیانت داره و خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 352 پست
اول زنگ زده تا فهمیده شوهرت جواب داده گفته الان دقیقا وقتشه و پیامو فرستاده... من دارم ب حجم حق النا ...

آره

فهمیدیمم کیه

تاپیک مال ۱۱ روز پیشه،چون کاربرا کامنت گذاشتن و من جواب دادم اومده بالا

طرف یه پسر مزاحم بود که با این که میدونست من همسر دارم برام مزاحمت درست کرده بود

میدونم حرفم بده،ولی فقط آرزوم اینه خدا زودتر مرگش بده که اینجوری با اعصاب و روان یه زن بازی میکنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

فک نکنماحتمالا از سربازی فراریهمشکلی نداشت که استادو با هم نصف کنیم😂😂استادم گف میتونم دوتاتونو برد ...

حیفه دوباره ازمون بدید 

باید این سری خیلی بخونید برای کنکور دکتری 

امیدوارم ی خیره همون پیش بیاد برات 

چه ادمیه که دوماه اموزشی و چند وقت کارکردن براش رو پروژه مرتبط انقدر سخته😂.حتما خیلی دوست داره درسخوندنو دیگه 😅

ببخشید اون یکی فامیله بود که گفتید رفته سربازی و بعدش مردونه تر و خوشتیپ تر شده ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همینن انگارامتحانا رو که انداختن عقب این شدیه ضرب المثل زشت هست در این باره که روم نمیشه بگمولی ...

دقیقا 

تو تیر میدادیم از تعطیلاتم مثل ادم استفاده میکردیم .والا اولش که نمیدونستیم زنده میمونیم یا نه 😅تعطیلات رویایی شد برای همه 😅

سوال امتحانی نسلای بعده 😂😂

ناراحت میشم با من رودربایستی داشته باشیاااا 😂😂😂خودتو نگیر 

بریز بیرون 🤣🤣🤣🤣🤣

حیفه دوباره ازمون بدید باید این سری خیلی بخونید برای کنکور دکتری امیدوارم ی خیره همون پیش بیاد برات ...

آخه دکتری مثل کنکور سراسری سخت نیستش

درساشو بخونی خوب میشی

من خب نخونده بودمم اونجور

ممنونم

بعد من مشکل اصلیم پایان نامه بود

واقعا به دفاع رسوندنش پیرم میکرد

الان میتونم یکی دو تا ایده جدید روش پیاده کنم حداقل که روز دفاع داورا خوششون بیاد

والا نمیدونم

شاغلم هست

آره احتمالا اون یکیو گفتم

ولی همسر من فرقی نکرد بعد آموزشی

اینا ژنشون خوبه احتمالا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دقیقا تو تیر میدادیم از تعطیلاتم مثل ادم استفاده میکردیم .والا اولش که نمیدونستیم زنده میمونیم یا نه ...

ببخشید ولی میگن ک.نی که خاک بخوره باد نمیخوره

مصداق دانشجوهاس

آرهفهمیدیمم کیهتاپیک مال ۱۱ روز پیشه،چون کاربرا کامنت گذاشتن و من جواب دادم اومده بالاطرف یه پسر مزا ...

خداروشکر عزیز دلم ب خیر گذشت هوووف

ظلم بزرگی درحق تو و البته خودش کرده 

دعای مظلوم میگیره 

خداروشکر عزیز دلم ب خیر گذشت هوووفظلم بزرگی درحق تو و البته خودش کرده دعای مظلوم میگیره

ایشالا به خیر بگذره

من واقعا دیگه تحمل اینجور مسائل رو ندارم

از نظرمم پسری که انقد بی حیاس که به زن متاهل پیشنهاد میده حقش نیست که راحت زندگی کنه

آخه دکتری مثل کنکور سراسری سخت نیستشدرساشو بخونی خوب میشیمن خب نخونده بودمم اونجورممنونمبعد من مشکل ...

اون موقعی که گفتی هیچ پالسی نمیفرستن و دختر براشون به وفور فراهمه من نوع ژنشونو فهمیدم 😂😂

خب خوبه .اون بنده خدا دانشگاهش تموم بشه از اینور مهندسم سربازیشو رفته و شاغلم که هست 

میتونن عروسی کنن این دوگل نوشکفته😂.

اون یکی مهندسم ایشالله با یه دانشجوی دافولی تو روند تحصیلش آشنا بشه و بادا بادا مبارک بادا😁🤭

اون موقعی که گفتی هیچ پالسی نمیفرستن و دختر براشون به وفور فراهمه من نوع ژنشونو فهمیدم 😂😂خب خوبه . ...

بد نوشتم 😂

دختره دانشگاه قبول شه 

پسرع هم که سربازی رفته و شاغل هم اگه باشع بادا بادا مبارک بادا میکنن 

اون یکی هم که باید بگرده دنبال کیس فعلا 

قربونت عزیزملطف داری🩷نه جایی که نمیرم خیلیتنها هم نیستم معمولادانشگاهم دیگه امتحانمو بدم کاری ندارم ...

عزیزدلمی 🌸😘 خیلی حس خوبی بهت دارم 

خب خداروشکر عزیزم 

ولی خب درکل گفتم همیشه مراقب باش چون بعد چندماه این اتفاق افتاده کلا انگار تو فکره این ادم ....

ممنونموالا فعلا منتظریم که حراستشون چی کار میکنهو کمیته انضباطیمن با رییس حراست خودمون حرف زدمبابام ...

اخرحرفشو خوشم اومد 🤣🤣🤣🤣

کلی خوبه که سه تا اقا رفتن اینجوری بیشترحرفتون برو داره 

راستی زیتون بابات عصبانی نشد که ؟

الان گفتی باباتم رفته صحبت گفتم وااااای یه وقت کاسه کوزه ها سرتو نشکنه دوباره ....

یه پسر مزاحم بود که قبلا هم مزاحمم شده بود و فحاشی کرده بود

هر طور شده خودت رو تبرئه کن اگه بذر شک تو دل همسرت کاشته بشه زندگیت جهنم میشه

خدا لعنت کنه این چنین ادمهای عوضی رو که باعث خراب شدن زندگی دیگران میشن

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

ولی اسی این ادم هر کسی هست بهت نزدیکه و میدونسته شوهرت چه موقع خونه است که زنگت زده یه جورایی امار زندگیت رو داره

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
مخابرات که جواب نمیده به این راحتی و بدون حکماسمشو یه آشنا برامون پیدا کردمال ۱۱ روز پیشه ماجرا

پس برید دادگاه 

خب اسم پیدا کردین طرف آشناست میشناسید؟

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹