2777
2789
عنوان

همسرم انگار بهم شک خیانت داره و خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15630 بازدید | 352 پست
وا خیلی واکنش شما عجیبه همون فرداش میرفتید باهم‌ پلیس فتا همین

من که کاری ندارم

بهش گفتم هر کار خودت صلاح میدونی بکن

منم سر درنمیارم از شکایت کردن و...

میگه پیداش میکنم پدرشو درمیارم منم گفتم برو بکن

من چی دارم بگم دیگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت حق داره ناراحت بشه طبیعیه

ولی برو حتما فتا شکایت کن تا بدتر نشده اوضاع

هرکیه زندگیتو میخواد خراب کنه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
سلام عزیزم من هر وقت تاپیک هاتون دیدم یا تو دانشگاه کسی مزاحم تون شده یا کاری از اون خواسته همسرتون ...

سلام

آخه تقصیر من نبوده که

اونی هم که تو دانشگاه مزاحم شده بود از تو تلگرام پیام میداد نه رو شماره که اس بده

اصلا نمیدونم این کیه

به خدا پلنگم نیستم که یه ایل آدم بیفتن دنبالم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

از دوستای جنس مونث نیست؟؟؟دوست خودتااا

بخواد شوخی کنه باهات

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

دختریه‌ که می خواد رابطه تو رو با شوهرت خراب کنه ،یکی از دوستای حسودت،تهدید‌کن شکایتش می کنی

نه کسیو نداریم آخه

دختر این مدلی اصلا دور و برم نیست

من که کاری ندارمبهش گفتم هر کار خودت صلاح میدونی بکنمنم سر درنمیارم از شکایت کردن و...میگه پیداش میک ...

من میگم ممکنه الکی همینطوری یه شماره تو تلگرام سیو کرده و اسمش اومده بالا از اونجا اسم رو فهمیده یا آشنا هست . 

بعد خواسته الکی مزاحمت کنه و یکم بخنده با خودش

ببینیداگر همچین پیامی برای شوهرتون میومد اولین واکنش شما هم شک بود بعدش که عذر خواهی کردن گفتن شک ند ...

آخه پیام خیانتی این مدلی نیستش که

طرف مشخصه مزاحمه

من که کاری ندارمبهش گفتم هر کار خودت صلاح میدونی بکنمنم سر درنمیارم از شکایت کردن و...میگه پیداش میک ...

برای چی میگی بهت ربطی نداره؟ یکی داره گند میزنه به زندگیت بعد اون وقت نشستی میگی اوکی اگه اون دوست داره بره پیداش کنه؟

خودت باید اصرار کنی که زودتر ته و توی ماجرا دربیاد، نه اینکه عقب بکشی و شبیه کسایی که خیانتشون لو رفته گریه زاری کنی 

والا شک آدم بیشتر میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

هر کی بوده می دونسته شوهرت خونه اس و از قصد این کارو کردناگر به درصد مزاحم بوده که با تو وارد رابطه ...

منم همینو میگم

یارو مزاحمه

وگرنه اگه کسی بود که من باهاش غلطی میکردم نمیومد نصفه شب زنگ بزنه که

از دوستای جنس مونث نیست؟؟؟دوست خودتااابخواد شوخی کنه باهات

نه دوستام این جوری نیستن اصلا