2777
2789
عنوان

همسرم انگار بهم شک خیانت داره و خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15620 بازدید | 352 پست

برو شکایت کن بگو یه بی ناموسی داره زندگیمو بهم میزنه، شک نکن یه اشنایی چیزیه، به شوهرتم بگو من از خودم‌ مطمعنم میرم شکایت میکنم تهشو در میارم تو مراقب رفتار و حرف زدنت باش که بعدا روشن شد این اشغال کیه  پشیمون نشی ،هر کسی هست امار زندگیتو دارره و میخواد بینتونو بهم بزنه بدون شک ،ادم با کسی هم باشه طرف انقدر احمق نیست نصفه شب ز بزنه بعدم پیام بده ،بعدم هر چی بهش ز زدین جواب نده 

سلامآخه تقصیر من نبوده کهاونی هم که تو دانشگاه مزاحم شده بود از تو تلگرام پیام میداد نه رو شماره که ...

تو خیلی دختر دلپاک و خوبی هستی. بنظرم زیادی هم عاشق نامزدتی. این نامزدتم ارزش نداره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامآخه تقصیر من نبوده کهاونی هم که تو دانشگاه مزاحم شده بود از تو تلگرام پیام میداد نه رو شماره که ...

بد برداشت نکن نگفتم تو مقصری یا پوشش بدی داری میگم این شرایط خودت کنترل کن اگه دیدی خیلی ادامه دار شد به طرف مقابل انتقال بده چون من به تکرار این مدل تاپیک ها دیدم از تون فقط به عنوان نفر سوم که فارغ از احساس خاصی نظر دادم ....

الان هم زمان بده بعد در موقعیت مناسب برای توضیح بده که همون آدم قبلی همون احساسات سر جاش فقط این فرد که اینطور آرامش مون بهم زده پیدا میکنیم اما این دلیل نمیشه از قبل منو قضاوت کنی 

اولا شمارشو سیو کن برو تلگرام واتساپ ببین عکس پروفایل داره یا نه و بعد شمارشو پاک کنی اسمشو میاره ایشونم احتمالا از همین روش استفاده کرده دوما حتما برو فتا شکایت کن چرا یه جور برخورد میکنی انگار 60 سالته و هیچی از فضای مجازی نمیدونی !

الان ترس از خیانت داره، وحشت کرده تو هم جاش بودی عقل و منطقت رو از دست میدادی، پس فکر نکن از چشمش اف ...

چون یه جور رفتار میکنه انگار من کاری کردم

من بدبخت که الان کل زندگیم پای درسه و خودشم دوست دارم واسه چی باید خیانت کنم 

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ازدواج کردیممن اوکیم بره شکایت کنه بره هر کاری میخواد بکنه باهاشولی چرا با من داره اینجوری میکنهاین ...

ببین یهو جاخورده همچین چیزی دیده نه که به شما شک داشته باشه واقعا . اگه خودت هم جای اون بودی و یه همچین پیامکی توی گوشیش میدیدی باور کن همون لحظه ممکن بود بد برخورد بکنی باهاش . 

برای اینکه خیالش راحت بشه ، حتما پیگیر بشو که شکایت کنید از شماره . وقتی ببینه تو خودت هم پیگیری که از طرف شکایت کنی ، درست میشه . اون طرف رو هم پدرش رو دربیارین که دیگه اینجوری گند نزنه به زندگی مردم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
همین جملت که من اگه میخواستم کاری کنم با این گوشی نمیکردم خودش گواه اینو میده که خودتم اره پس نگو دی ...

واااا

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
آخه پیام خیانتی این مدلی نیستش کهطرف مشخصه مزاحمه

دیگه اون جور که اسمتونو صدا زدن و عاشقانه پیام داده 

هر کس بود بهم میریخت 

همسرت بهم ریختن تو یه لحظه 

به دل نگیر

بهتون شک ندارن فقط عصبی شدن 

پیدا بشه طرف مشکل حل میشه 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

گریه نکن غذا بخور از پا نیفتیپیگیری کن ببین کی پشت اینماجراست شاید خود شوهرت باشهبه کسی گفته پیام بد ...

نه این مدل آدمی نیست

خوشش نمیاد از این چیزا کلا

بعدم الان اصلا سربازه همش خسته اس

حتی اگه این جور آدمی هم بود نا نداشت

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه