2777
2789
عنوان

همسرم انگار بهم شک خیانت داره و خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 352 پست
زیتون جون دختر من خیلی تو فکرت بودم روزی نبود اینجارو چک نکنم خداروشکر قضیه تا حدودی جلو رفته حال خو ...

قربونت عزیزم

آره

ولی خب دل و دماغ ندارم

دانشگاه رفتنم بهم حال نمیده دیگه

آزمایشگاه رفتن که اصلا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیتون جونم من خیلیییی وقته تورو دنبال میکنم عزیزم میدونم حتی الانم تو شرایط سختی هستی و هنوز شوک و ت ...

قربونت عزیزم

لطف داری🩷

نه جایی که نمیرم خیلی

تنها هم نیستم معمولا

دانشگاهم دیگه امتحانمو بدم کاری ندارم برم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

به خدا قسم من نمیدونم کیه طرف.بعد من اصلا به کسی حس عمیق نداشتم و به جز همسرم اصلا چشمم کسیو نمیبینه ...

میخواستی بگی اگه چیزی بود به نظرت سریع بعد جواب دادن تو باید این پیام رو میداد😒خوبه ادم عقل داشته باشه

بگو من از خودم مطمئنم برو ازش شکایت کن تا بفهمیم کیه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
حالم خوب نیسهیچی نخوردم از صبح انقد داغونم و گریه کردمیه جوری میکنه انگار من خرابم

هرکس بود جای همسرت شک میکرد ناراحت نباش مقصر ندون این طرف تو می‌شناسه و حتی همسرت از روی حسادت اینکار کرده زندگیت از هم بپاشد 

بگو همسرت ببره مخابرات اسم طرف در بیاره ببین سیم‌کارت به اسم کی هست میفهمی طرف کی بوده 

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

پلیس فتا رو چرا گذاشتن ؟! 

چند روزه ؟ تا الان نرفتی اقدام نکردی ؟ 

حتما برو 

در ضمن خودت بودی هم شک میکردی 

برو دشمنت رو بشناس 

❌❌حتما با فتا پیگیری کن اگه حتی بگه نمیخاد بهش نگو و برو 

حالم خوب نیسهیچی نخوردم از صبح انقد داغونم و گریه کردمیه جوری میکنه انگار من خرابم

نه بابا چیزی نیس

اونم بهت گفته که عصبی شده

خب یه مرد غریبه اسم زنشو صدا بزنه طرف عصبی میشه

بهش بگو این کیه که میخواد منو تو دعوا کنیم و ما رو میشناسه

بگو پیداش کن و جرش بده

این نیز بگذرد

زیتون جون من کلی برات تایپیک کرده بودم راجب اینکه اون نرو بترسونید ب صورت قانونی ، ولی خب بنظرم اومد ...

ممنونم

والا فعلا منتظریم که حراستشون چی کار میکنه

و کمیته انضباطی

من با رییس حراست خودمون حرف زدم

بابام و بابای همسرمم باهاش حرف زدن

حتی همسرمم رفت باهاش حرف زد

گفت من حواسم هست و پیگیر کارتون هستم

خیلی هم عصبانی شد از این که کسی غیر دانشجو وارد دانشگاه و دانشکده شده،حتی با حراست دم در هم تماس گرفت و تذکر داد که هیچ کس بدون کارت حق ورود نداره،اگه هم کارتشو جا گذاشته بود استعلام بگیرین از تو پورتال

بعدم گفت ما اینجاییم که کسی نگاه بد رو دخترامون نندازه🤣

پلیس فتا رو چرا گذاشتن ؟! چند روزه ؟ تا الان نرفتی اقدام نکردی ؟ حتما برو در ضمن خودت بودی هم شک میک ...

تموم شد

مال ۱۱ روز پیش بود جریان

چون کاربرا ریپلای زدن پرسیدن که چی شد جوابشونو دادم تاپیک بروز شده

ولی خب تو حوزه کاری پلیس فتا نبود

گفتن فتا فقط مزاحمتای فضای مجازیو پیگیری میکنه و اونم خیلی دوندگی داره

خودت بیشتر تشویقش کن پیگیر بشه ببینه کیهاینجوری کاااامل شکش برطرف میشهبگو‌حتما پیداش کن ببینم چه سگی ...

پیدا شد

مال ۱۱ روز پیش بود جریان

چون کاربرا پرسیدن چی شد و... جوابشونو دادم تاپیک اومد بالا

میخواستی بگی اگه چیزی بود به نظرت سریع بعد جواب دادن تو باید این پیام رو میداد😒خوبه ادم عقل داشته ب ...

یه پسر مزاحم بود که قبلا هم مزاحمم شده بود و فحاشی کرده بود

تموم شدمال ۱۱ روز پیش بود جریانچون کاربرا ریپلای زدن پرسیدن که چی شد جوابشونو دادم تاپیک بروز شدهولی ...

اون شماره رو مسدود کن 

ولی برو پیگیر شو ببین کیه سیم کارت به نام کیه 

دشمن داری یا تو فامیل خودت یا اونا یا دوستا 

هرکس بود جای همسرت شک میکرد ناراحت نباش مقصر ندون این طرف تو می‌شناسه و حتی همسرت از روی حسادت اینکا ...

مخابرات که جواب نمیده به این راحتی و بدون حکم

اسمشو یه آشنا برامون پیدا کرد

مال ۱۱ روز پیشه ماجرا