2777
2789

جدا از بحث اسلام که اصلا کاری بهش ندارم، ولی ختنه برای بهداشته. اگه بچه ختنه نشه کلی عفونت و چرک جمع میشه

هم برا خودش بده هم همسر آینده اش. حتی همسرش هم دچار عفونت میشه

حالا یه عده میگن چون اسلام سفارش کرده یعنی اشتباهه

پس چطور بقیه کشورها انجام نمیدن

اول اینکه‌ مگه مردم بقیه کشورهای قدرتمند تمیزن؟ اونا خودشون رو هم نمی‌شورن بعد شما راجع به ختنه اونا بحث می‌کنی. ایران مهد تمدن و فرهنگه چرا خودتون رو با بقیه مقایسه می‌کنید

چون فقط اسلام گفته یعمی اشتباه؟ من نه مذهبی ام و نه بچه پسر دارم. ولی اسلام ضد پاکیزگی نیست

به غسل بعد پریودی دقت کردین؟ باید بعد پریودی غسل کنیم تا آلودگی باقی نمونه درسته؟ حالا چرا یه عده روشنفکر مخالف این غسلن؟؟؟ 

اسلام ضروریش کرده دلیلش هم فقط برا بهداشته

ختنه هم همینطور. برا عفونت و پوست اضافیه.

کسی که می خواد ختنه نکنه و طبق تفکرات کشورهای قدرتمند پیش بره پس مثل همونا خودش رو نشوره با یه دستمال خشک کنه و بزنه بیرون از سرویس‌. پس از خوردن گوشت حیوانات کثیف چندشش نشه.

والا ادعای وسواس و تمیزیش میشه ولی موقع ختنه میگه نه ختنه خوب نیست

یه دو تا مقاله نخونده حداقل از نظر علمی صحبت کنه بعدراجع ب بقیه کشورها صحبت میکنه

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما بفرمایید دلایل پزشکی خودتون مطرح کنید تا با دلیل و منطق با شما بحث کنیم. 

اگر واقعا بحث اعتقادی نیست بفرمایید من به شما میگم از نظر پزشکی ختنه در اکثر موارد ضرورتی نداره

فرمایشتون متین ولی متوجه نمیشم میگین مذهبی نیستم و بعدش احکام دین رو میارینوقتی دارین به این احکام ا ...

احکام دین درستن ولی راجع به مذهب عقاید خودم رو دارم..

من مذهب رو هم قبول دارم ولی نه اون مذهبی که شاید تو فکر شماست. تفاسیر متفاوته بالاخره

قطعا که اشکالی نداره ولی کلی گفتم مذهبی نیستم و بخاطر عقاید شخصی خودم صحبت و دفاع نمی‌کنم چون اکثر مذهبیون علم و منطق رو کنار گذاشتن و افراط میکنن

من گفتم مذهبی نیستم ولی تو این مورد اسلام درست گفته. البته بهتره بگم که تو این مورد درست تفسیر شده و الحمدالله تحریفش نکردن

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

شما بفرمایید دلایل پزشکی خودتون مطرح کنید تا با دلیل و منطق با شما بحث کنیم. اگر واقعا بحث اعتقادی ن ...

میشه به من‌ ثابت کنید که ختنه ضرورتی نداره ؟

احکام دین درستن ولی راجع به مذهب عقاید خودم رو دارم..من مذهب رو هم قبول دارم ولی نه اون مذهبی که شای ...

پوستی که حین ختنه قطع میشه یک محافظ طبیعی برای سر آلت هست ،این پوست به  شکل طبیعی یک ماده کرم مانندی ترشح می کنه که باعث میشه آلت خشک نشه و لطافت پوست باقی بمونه،بعضی به غلط فکر می کنند این عفونت هست ولی به کرم طبیعی هست،در ضمن کسی که ختنه نشده باید با صابون حتما زیر پوست رو بشوره،علاوه بر این با قطع کردن این پوست خیلی از اعصابی مفید هم قطع میشن و درصد لذت جنسی کم میشه.در ضمن هر جراحی ریسک داره،اگر پوست بدن بخیه بخوره با زیاد قطع بشه باعث کوتاهی آلت درد حین رابطه و غیره میشه،در ضمن نوزادی که ختنه میشه بر خلاف تصور همه کاملا درد می‌کشه و می ترسه ،در حین ختنه ضربان قلب نوزاد رو گرفتن به شدت بالا رفته،و از درد دستشو فشار میداده

میشه به من‌ ثابت کنید که ختنه ضرورتی نداره ؟

اینو شما باید پاسخ چه دلیلی برای جراحی دارید.

شما وقتی بیکار میشید خودتون جراحی میکنی؟ 

دندونی که درد نمیکنه رو بی دلیل میکشید؟

کسی میخاد جراحی انجام بده باید دلیل داشته باشه. وقتی اون قسمت از پوست سالمه چه دلیلی برای بریدنش وجود داره؟

شما میفرمایید اگه ختنه نکنیم ممکنه عفونت کنه.خب دندون شما یا هر قسمت دیگه ای هم ممکنه عفونت کنه پس باید بندازیمش دور؟

جالبه بدونید عفونت ادراری در دختر بچه ها 2-5 برابر پسر بچه هاست. پس طبق فرمایشات شما باید از عفونت دختر ها هم جلوگیری کنیم؟ این حرف منطق داره؟

اینو شما باید پاسخ چه دلیلی برای جراحی دارید.شما وقتی بیکار میشید خودتون جراحی میکنی؟ دندونی که درد ...

ختنه باعث بهداشت بهتر میشه با برداشتن پوست ختنه‌ گاه شستشو آسون تر میشه. پوست ختنه‌گاه ممکنه تنگ بشه یا حتی باعث درد حین ادرار یا رابطه جنسی بشه ( پوست بره عقب و برنگرده) و یا حتی باعث بوی بد میشه چون محل باکتریه. ختنه جلوگیری از "عفونت مکرر" میشه و حتی برا این موضوع تایید بین الملله.

درسته ضروری نیست ولی خیلی از پزشکان مطرح دنیا میگن ختنه بهتره.

حالا یه عده هم میگن باعث کاهش میل جنسی میشه که کاملا اشتباهه و من هیچ‌جا ندیدم که تایید شده باشه‌. یه تحقیقاتی انجام دادن که متوجه شدن میل جنسی اقایون ختنه شده و ختنه نشده تقریبا برابره.

حالا بنظر شما چرا ختنه نکنن؟

ختنه باعث بهداشت بهتر میشه با برداشتن پوست ختنه‌ گاه شستشو آسون تر میشه. پوست ختنه‌گاه ممکنه تنگ بشه ...

ببینید هر انسانی دختر یا پسر اگر بهداشت رعایت نکنه ممکنه دچار عفونت یا بیماری بشه.رعایت بهداشت با بریدن پوست اتفاق نمیفته بلکه با رعایت شستشو مناسب اتفاق میفته.

مواردی که شما فرمودید بله (ممکنه) اتفاق بیفته

دقت کنید (ممکنه)!!! 

وقتی میگیم (ممکنه) یعنی میتونه اتفاق هم نیفته پس چرا باید 90% پسرای ما ختنه بشن؟ فقط چون (ممکنه؟). 

شما اگر اعتقاد دارید باید از عفونت پیشگیری کنید چرا برای دختر ها که خیلی بیشتر از پسر ها عفونت میکنن پیشگیری نمیکنید؟

شما دارید حساس ترین نقطه بدن انسان که نزدیک 20 هزار سلول عصبی داره قطع میکنید چون فقط(ممکنه؟)

ساختار آناتومی ناحیه تناسلی آقایون به دلیل فاصله بیشتری که از مثانه داره بسیار کمتر از خانم ها دچار عفونت میشه! یعنی آقایون ذاتا کمتر دچار عفونت میشن اونوقت شما میگی چون 1% ممکنه عفونت بگیرن پس همه پسرا باید ختنه بشن!  

ختنه باعث بهداشت بهتر میشه با برداشتن پوست ختنه‌ گاه شستشو آسون تر میشه. پوست ختنه‌گاه ممکنه تنگ بشه ...

ختنه مضرات و عوارض بیشتری نسبت به نفعش داره ، تنگی مجاری ادرار و قطع شدن میلیون ها عصب با اون پوست ، همچنین باعث مواردی مثل خشکی آلت میشه ، در ضمن مهم ترین اتفاقی که میوفته اینه که لذت جنسی رو کم میکنه ، متوجه باشید لذت جنسی ! این با تحریک جنسی متفاوته وقتی سر آلت بدون پوست باشه با برخورد به شورت و شلوار تحریک پذیری بیشتری داره و اینکه هنگام رابطه به دلیل نبودن اون پوست قسمتی که تحریک پذیره بیشتر برخورد داره و باعث زود انزالی میشه  اینا همش مستند و علمی هستش اگر که میخواید خودتون رو قانع کنید و چشم و گوش بسته کاری رو انجام بدید لطفا  بحث نکنید مگر با دلیل و منطق

ختنه مضرات و عوارض بیشتری نسبت به نفعش داره ، تنگی مجاری ادرار و قطع شدن میلیون ها عصب با اون پوست ، ...

نه من که خودم رو قانع نمی‌کنم چون با علم پیش میرم نه دین سنت و....

بله اون قسمت کاهش لذت جنسی رو خوندم یه بار

من حرفای شمارو قبول دارم چون با علم به من ثابت می‌کنید که ختنه اشتباهه

درحالی که خیلیا به خاطر یه موضوعات دیگه ختنه نمیکنن. 

نه من که خودم رو قانع نمی‌کنم چون با علم پیش میرم نه دین سنت و....بله اون قسمت کاهش لذت جنسی رو خوند ...

کار درستی میکنید ، علت اصلی ختنه هم در زمان قدیم با رفرنس های معتبر این بوده که بهداشت و مریضی ها زیاد بوده و دارو و حتی آب کم بوده ، نه مثل الان که هرکسی حداقل هفته ای ۳ ۴ بار حمام میکنه ، دوم هم اینکه در زمان قدیم برای اینکه نمیتونستن خیلی علمی به مردم ثابت کنن چون ذهنیت جامعه بی سواد بوده از اجبار و واجب استفاده میکردن تا مردم راحت تر قبول کنن ، همینطور اینم بگم هیچ موردی در مورد عفونت اون قسمت نه گزارش شده و نه پیش اومده ،، قسمت پیش پوست هم مثل تمام قسمت های دگ از بدن امکان عفونت داره تاکید میکنم امکان ! ، یعنی برای مثال چون گوش شما ممکنه عفونت کنه پس بهتره بریده بشه و کاراییش در نظر گرفته نشه ، مثال دگ مثل این میمونه که چون من ممکنه یه روزی با ماشین تصادف کنم هیچوقت گواهینامه نمیگیرم و پشت فرمون نمیشینم 😂 شاید از تصادف اجتناب کنم اما از هزارتا فواید دگش هم بی بهره میشم  امیدوارم شما و هرکس دگ که میخونه آگاه باشه 

کار درستی میکنید ، علت اصلی ختنه هم در زمان قدیم با رفرنس های معتبر این بوده که بهداشت و مریضی ها زی ...

مهم ترین پرسشی که هیجکس نمیگه اینه که اصلا نرخ عفونت ادراری در آقایون چند درصده؟ اصلا آماری وجود داره؟

من هرچی گشتم بیشترین آماری که پیدا کردم بین 5_10 درصد بود

حتی از هوش مصنوعی پرسیدم گفت نزدیک 90 درصد آقایون هرگز دچار عفونت ادراری (UTI) در طول زندگی خودشون نمیشن.

با این حساب فکر نمیکنم عفونت دلیل خوبی برای ختنه باشه.