2777
2789

به نظرتون چجوری میتونم همچین فردیو به شدت پشیمون کنم بخاطر از دست دادن خودم

اول از این بگم که من با این آدم به مدت دوسال و شایدم بیشتر به قصد ازدواج و... بودم و به شدت ادعا عشق عاشقیش میشد و منم گول حرفا بیخودشو خوردم و عمر و جوونی خودمو سرش به باد دادم در نهایتم بخاطر خیانت های زیاد و دروغ ها و بلاهای بیشماری که سرم آورد و... جدا شدم 

دلیل اینکه دو سال خورده ایی طول کشید این بود این بشر من رو روانی کرده بود و یجورایی قدرت  عقل وتصمیم گیریمم از دست داده بودم....

حالا این اواخر یعنی چند ماه پیش دیگه رفتارش باهام مثل سگ شده بود و بدترین رفتارها و توهینا رو هم بهم میکرد و دائم کوچیکم میکرد و منم یجورایی وابسته بودم ...

تو مدت جنگم حتی یه خبر ازم نگرفت که مردم یا زنده و فقط برای تولدم اومد یه تبریک خیلی سرد گفت و با بی محلی تمام بازم رفت 

حالا من میخوام انتقام تمام این کارهایی که باهام کردرو بگیرم و اونم اینه که بخاطر از دست دادن من پشیمون بشه و براش بشم مثل یک حسرت 

به نظرتون جیکار میتونم انجام بدم ؟

اینم بگم که شمارمو عوض کردم و فقط اکانت اینستامو داره که اونم پیجم بستست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوایی حسرت بخوره موفق شو 

کاری نکن عمل کن حرف نزن تلاش کن 

بهتر از قبل به لایف استایلت برس ، کتاب بخون ، پادکست گوش کن ، هدفمند شو ، مهارت های مختلف یاد بگیر 

وقتی که پیشرفت کردی حتی خود خجالت می‌کشی که با این آدم وارد رابطه شدی 

تنها کاری که میتونی بکنی به نظرم اینه و جوابه اگرچه سخته 

خودتو بالا بکشی چه از نظر شغلی ، تحصیلی مالی ، شخصیتی و دست نیافتنی باش برای اون و امثال اون ، تو دلت هر چقدر میخوای بهش فکر کن فحش بده بد و بیراه بگو اما در ظاهر اصلا نشون نده که همپین کسی وجود داشته یک زمانی 

حتی به دوستات هم در موردش حرف نزن چون به کسی اعتمادی نیست و واسه خودشیرینی هم که شده به گوشش میرسونن

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

منم مث خودت...یکماه کات کردم چون بشدت بی محلی میکرد و ادعا عاشقی میکرد .بعد یکماه نمیدونم چرا برگشت پیام داد گفت نفرینم نکن و فلان ببخشید و غلط کردم

باز رفت😶

پیام دادم چرا موندنی نبودی اومدی؟ منکه داشتم فراموشت میکردم سین  کرد جواب نداد 

یکسال عمرمو ذهنم روانمو داغون کرد

همش میگفت هیچکی تو نمیشه

کاش اینم مث سگ پشیمون شه

منم مث خودت...یکماه کات کردم چون بشدت بی محلی میکرد و ادعا عاشقی میکرد .بعد یکماه نمیدونم چرا برگشت ...

هوووف 

به نظرم کلا باید فراموششون کنیم چون اونا هیچوقت هیچوقت دیگه تو زندکی ما جایی ندارند 

منم همینکارو کردم ولی خب دلم میخواد یک روزی حتی شاید سالها بعد پشیمونیش و تاوان کارایی که بام کردو ببینم

کم تر پسریم پیش میاد که پشیمون بشن سریع میرن جایگزین پیدا میکنناطراف من که اینجوری بودن

آره این که همزمان با من جایگزین داشت بعد منم به یک ثانیه نکشید رفت با یکی دیگه با اونم کات کرد رفت بعدی

هوووف به نظرم کلا باید فراموششون کنیم چون اونا هیچوقت هیچوقت دیگه تو زندکی ما جایی ندارند منم همینکا ...

من عقلم قبول کرده که اینو ول کنه .قلب مزخرفم نمیخواد قبول کنه هنوز منتظرم پشیمون شه تغییرکنه برگرده

نمیتونم کامل بلاک کنم