2777
2789
کفر آدم در میاد زنگ زدیم فعلا که خبری نیست ازشون قبلی که زنگ زدم ۵روز کشید تشریف فرما شن

ای بابا اینم از شانس شماست 

حتما پیگیری کنید روزی چند بار هم شده زنگ بزنید اگه دیدید احیانا درست رسیدگی نمیکنن برید دفتر نمایندگیشون آدم زورش میاد این همه هزینه کنه و این جوری بشه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما الکترو استیل بخر اگه چیزی شد بیا خسارتشو من میدم بالای ده تا یخچال خریدیم با این قطعی برقا حتی ا ...

ای بابا کاش قبل گرفتن تاپیک میزدم چه میدونستم اینجوری میشه 

امرسان هم داشت قیمتش از این کمتر بودخر شدمدیر گفتی😂

ولی امرسان گرونترین برند یخچاله ایرانیه ها ! مطمئنی ؟ اگه قیمت کمتر بود چرا نخریدی حیف کردی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

من برا شهرستان تي سي ال خريدم واقعا خوبه الجي هم رو جهزيم بود خوبه ميتوني رو برنداي مطرح هم فكر كني ...

تی اس ال ساخت کجاست؟ ایرانیه؟

دوست همسرم تو شرکت ال جی هست گفته گیر میاره بدون گارانتی البته

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
ای بابا اینم از شانس شماست حتما پیگیری کنید روزی چند بار هم شده زنگ بزنید اگه دیدید احیانا درست رسید ...

اتفاقا نمایندگیش زنگ میزدم اذیت میکردم با خود کارخونه تماس گرفتن کلی عذر خواهی کردن و گفتن اول به ما بگید خودمون خبر میدیم بعد اومدن

من برا شهرستان تي سي ال خريدم واقعا خوبه الجي هم رو جهزيم بود خوبه ميتوني رو برنداي مطرح هم فكر كني ...

الان الجی هست ولی اصل نیستن دیگه تا ده سال پیش الجی اصل میومد الان همه الجی ها رو زیرزمینی تولید میکنن روش مارک الجی میزنن حتی تلویزیون الجی ها بعضی وقتا روشن میشه رو صفحه مینویسه سامسونگ خخخخخ تعمیری هستن اکثرا میارن برند میزنن کلا برند خارجی خریدن الان ریسکه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

الان الجی هست ولی اصل نیستن دیگه تا ده سال پیش الجی اصل میومد الان همه الجی ها رو زیرزمینی تولید میک ...

من ٩٦خريدم اون موقع نمايندگي داشتن تو شهرمون 

گارانتي هم داشت 

ولي الان واقعا ريسكه با اين قيمتاي فضايي