کفر آدم در میاد زنگ زدیم فعلا که خبری نیست ازشون قبلی که زنگ زدم ۵روز کشید تشریف فرما شن
ای بابا اینم از شانس شماست
حتما پیگیری کنید روزی چند بار هم شده زنگ بزنید اگه دیدید احیانا درست رسیدگی نمیکنن برید دفتر نمایندگیشون آدم زورش میاد این همه هزینه کنه و این جوری بشه
🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من برا شهرستان تي سي ال خريدم واقعا خوبه الجي هم رو جهزيم بود خوبه ميتوني رو برنداي مطرح هم فكر كني ...
الان الجی هست ولی اصل نیستن دیگه تا ده سال پیش الجی اصل میومد الان همه الجی ها رو زیرزمینی تولید میکنن روش مارک الجی میزنن حتی تلویزیون الجی ها بعضی وقتا روشن میشه رو صفحه مینویسه سامسونگ خخخخخ تعمیری هستن اکثرا میارن برند میزنن کلا برند خارجی خریدن الان ریسکه