2777
2789
ما با خاله اینا یخچالامونو یکی گرفتیم قیمت مال ما یک و نیم برابر اونا بودبرا ما خراب شده برا اونا اس ...

خوبن ولی کو؟؟؟؟ پیدا میشه؟

اسنوا ماشین لباسشویی خریدم سر ۲سال ک.ونشو گذاشت زمین گفت بمیری هم بلند نمیشم بزووووور الجی پیدا کردم آخ نگفته ۵ساله

ببین کلا فروشگاهش شناخته شده و شیکه بهترین وسایلو میاره

چي بگم 

من برا شهرستان سه سال پيش دوو خريدم خوب بوده البته ماهي يه بار ما ميريم

خودمم هشت ساله الجي دارم خوب بوده 

ولي اجاق گازم الجيه خوب در نيومد در حالي كه شهرستان دوو هست و عاليه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حتما ببرید برای نمایندگی ما که بعد چندین بار تعمیر الان هم برد تلویزیون سوخته 😂

کفر آدم در میاد زنگ زدیم فعلا که خبری نیست ازشون قبلی که زنگ زدم ۵روز کشید تشریف فرما شن

مارک ایرانی میخرید حداقل از مارک هایی بخرید که چند سال از سابقشون گذشته باشه این مارکای جدید هنوز جا نیوفتادن بلد نیستن وسایل درستی نمیسازن استیلون بهترین مارک ایرانی یخچاله بعدش امرسان

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

چي بگم من برا شهرستان سه سال پيش دوو خريدم خوب بوده البته ماهي يه بار ما ميريمخودمم هشت ساله الجي دا ...

اععع آخه خواهرم دوو خریده اونم دوبار زنگیده برای تعمیر😂

منم تی وی جی پلاس خریدم ۸ ماه بعد بردش سوخت اون مدقع تو گارانتی بود

الانم بعد ۵ سال دوباره سوخت که ۵ تومن خرجش شد

دنبال ال جی اصل هستیم میگن حدود ۸۰ ۹۰ تومن هست 

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
مارک ایرانی میخرید حداقل از مارک هایی بخرید که چند سال از سابقشون گذشته باشه این مارکای جدید هنوز جا ...

امرسان هم داشت قیمتش از این کمتر بود

خر شدم

دیر گفتی😂

خوبن ولی کو؟؟؟؟ پیدا میشه؟اسنوا ماشین لباسشویی خریدم سر ۲سال ک.ونشو گذاشت زمین گفت بمیری هم بلند نمی ...

منم لباسشویی الجی گرفتم سال 96مثل ساعت کار میکنه اصلا رومون تو روی هم باز نشده خیلی محترمه 🤩😅

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
منم تی وی جی پلاس خریدم ۸ ماه بعد بردش سوخت اون مدقع تو گارانتی بودالانم بعد ۵ سال دوباره سوخت که ۵ ...

من برا شهرستان تي سي ال خريدم واقعا خوبه 

الجي هم رو جهزيم بود خوبه 

ميتوني رو برنداي مطرح هم فكر كني 

الان الجي اصل سخت گير مياد ريسكه 

شما الکترو استیل بخر اگه چیزی شد بیا خسارتشو من میدم بالای ده تا یخچال خریدیم با این قطعی برقا حتی اونی ک بیست سال بیشتره کار کرده هنوز  تعمیر نشده یبارم...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....