2777
2789
عنوان

دخترم نه سال و سه ماهشه راجب قد سوال دارم خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب عزیزم دربارش بهم میگی تاثیر داره بادکش؟چندبار در هفته؟

بله موثر بوده

ماهی دو بار

اول بدنش رو کامل روغن زیتون میزنم همه جاش

بعد با بادکش دستی سرد لیوان میندازم پشت ساق پا و کمر 

❤خدایا شکرت

یآدم رفت بگم چرا نگرانممادرشوهرم قدش ۱۵۵دخترم از لحاظ صورت خیلی شبیههالان کلی تقلا میزنم قدش بهش نره ...

نه بابا دختر به عمه میره بیشتر

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
کلی تلاش کردمیعنی دگ کار نمونده بکنمماست و دارچین هم عصر ها یه پیاله میدم این از همش موثر بود

دختر من خیلی بدغذاست

البته پارسال ک دکتر غدد بردم گفت وزنش خوبه و چاق نشه بهتره

ولی قدش کمه بنظرم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
دختر من خیلی بدغذاستالبته پارسال ک دکتر غدد بردم گفت وزنش خوبه و چاق نشه بهترهولی قدش کمه بنظرم

اره چاق نشه بهتره

دختر من چاق نیست اما پره

ماست و دارچین  رو برا قد امتحان کن

زیاد نده

چون غدد سینه رو فعال می کنه

هفته ای دو بار عصرها

بعدش هم باید فعالیت کنه

❤خدایا شکرت

عمه اش بلنده ۱۷۳کلا کوتاه نداریممادر خودم بلندفقط مادرشوهرمهمه هم میگن دخترت شبیه مادرشوهرته

واای منو چی میگی خودم که ۱۶۱  شوهرم ۱۶۷   وارد خانواده کوتوله ها شدم  مادرشوهر و پدرشوهر و خواهرشوهرم فکر کن ۱۰ سانتی باید کوتاه تر از من باشن  برادرشوهرمم همون ۱۶۷ و اینا   موندم چه کنم  منم حسااااس به قد  بابام ۱۸۰ و اینا بود داداشم ۱۷۶  خودم خب هیچی نخوردم یعنی بدغذا بودم وحشتناک دهه شصت و جنگ بدون هیچی قدم اینه  قطعا اگه میخوردم یا قرصی یا باشگاهی چیزی بلند میشدم‌اللن دخترم ال آرژنین میدم ۵سال و نیمشه از کوچیکی شربت قد دادم  دی هم میدم 

واای منو چی میگی خودم که ۱۶۱ شوهرم ۱۶۷ وارد خانواده کوتوله ها شدم مادرشوهر و پدرشوهر و خواهرشوهر ...

اره متاسفانه ژن غالبه 

اما اگه پیگیر باشی تا ۵ سانت میتونی تاثیر بزاری

❤خدایا شکرت

اره متاسفانه ژن غالبه اما اگه پیگیر باشی تا ۵ سانت میتونی تاثیر بزاری

والا دختر خاله من ۱۶۸ قدش شد  اونوقت مامان و باباش کوتاه  یعنی باباش اندازه شوهرم بود خالمم کواه اندازه خودم  چطوری دخترش بلند شد؟