2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ۱ تومن میشه بین الملی ولی زیارتی بگیر میشه ۲۰۰ تومن فکوکنم یا کمترخودم بین اللملی گرفتم مامانم ...

بین المللی ک نمیتونیم بریم ولی دلم پر زده برا امام حسین میخوام بگیرم سال دیگ هرطور ک شده برم

حدود ۱ تومن میشه بین الملی ولی زیارتی بگیر میشه ۲۰۰ تومن فکوکنم یا کمترخودم بین اللملی گرفتم مامانم ...

با زیارتی اشکال نداره؟ینی میزارن از مرز رد شیم یا حتی اگ خدا بخواد مکه هم باهاش بریم؟

بین المللی ک نمیتونیم بریم ولی دلم پر زده برا امام حسین میخوام بگیرم سال دیگ هرطور ک شده برم

خب پاسپورت زیارتی بگیر میشه یا ۱۰۰ تومن یا ۲۰۰ 

۵ سال اعتبار داره تو همه زمانی چ اربیعیبن چ غیر اربعین فقط میشه باهاش رفت کربلا ، تو که جز کربلا کشور دیگه ای نمیری زیارتی بگیر هزینشم خیلی کمه

خب پاسپورت زیارتی بگیر میشه یا ۱۰۰ تومن یا ۲۰۰ ۵ سال اعتبار داره تو همه زمانی چ اربیعیبن چ غیر اربعی ...

اره بیچارم کرده عشق ب کربلا دیگ باید باید بگیرم 

میشه بگی چيکار کنم کجا برم؟