2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته ☁️

125 بازدید | 14 پست

عاشق کسی شدم ک بخاطرش همه رو رد کردم اما اون بهم خیانت کرد رفت ازدواج کرد الان زنش حامله س

پدرمو از دست دادم

خیلی حالم بده 

سنم داره میره بالا از هرپسری خوشم میاد میفهمم ب درد من نمیخوره یا خواستگارام ب دلم نمیشینن 

احساس میکنم کل زندگیم بیهوده تلف شد😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم 

تو زندگی رو فقط تو ازدواج و رابطه میبینی؟ که حس تلف شدن وقت داری 

زندگی فقط بخش کوچیکیش ازدواجه

البته بازم بسته به علاقه تو داره راجب ازدواج 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
کجا کمبخدا دیروز مامانم ب شوخی میگ دیگه کسی تو رو نمیگیره خیلی دلم گرفت از حرفش 😔😔😔

😂 توجه نکن بابا 

بیشتر جاها دخترا 30 ب بالا تازه براشون سن ازدواجه 

بعدم تو زندگی رو فقط تو ازدواج و رابطه میبینی؟ که حس تلف شدن وقت داری زندگی فقط بخش کوچیکیش ازدواجها ...

ن من زندگی برای ازدواج نمیبینم اما وقتی تو ی خانواده سنتی زندگی میکنی فشار روت زیاده

خانوادم دوستام همه چپ و راست میرن میگن بختتو بستن چرا ازدواج نمیکنی 

همسنای تو بچه دارن

این حرفا خیلی فشار داره 

ن من زندگی برای ازدواج نمیبینم اما وقتی تو ی خانواده سنتی زندگی میکنی فشار روت زیادهخانوادم دوستام ه ...

وای میفهمم چی میگییی.... 

بهشون بگو بخت برام بازه من دوست دارم فعلا رو اهداف شخصیم تمرکز کنم تا اهدف مشترک و زندگی که مسئولیتش زیاده و کیس مورد نظرم هنور ب چشمم نخورده و برام مهمه با کی و چ شخصیتی زندگی کنم 

اما روز ب روز زندگیش داره بهتر میشهدیگه خودمم داره باورم میشه من اشتباه کردم ک زندگیم این شد تموم بل ...

اگه تورو به خودش وابسته کرد و با احساساتت بازی کرد مطمئن باش تاوان میده. اینکه داره بچه دار میشه لزوما نشانه خوشبختی نیست، 2 تا مرد متاهل که تازه بچه دار شدن میشناسم که به همسرشون خیانت کردن.اگه الانم تاوان نده بعدا میده مطمئن باش 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

کاش همه درک شما رو داشتن

کاش همین مسیر رو بری و خودتو رشد بدی ...خدا خودش آدم درستو می‌زاره سر راهت...والا همکار من ۲۳سالگی یه نامزدی ناموفق داشت...ده سال کار کرد ماشین خرید مسافرت رفت سلام خرید...واقعا لذتهای حلال برد از زندگی...الآنم با چشم و گوش باز و با وسواس با یه پسر همه چی تموم ازدواج کرد...میدونی چرا...چون به ارزش خودش پی برد...