2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به پایه ات داره ولی عربی و زبان و ادبیات

تخصصیا نخر

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

یعنی همشش؟

ببستگی به خودت داره من برای بعضی از درسا که جزوه استاد داشتم یا خودم می‌تونستم بخونم نگرفتم من فقط برای ادبیات فرمول ۲۰ و استفاده کردم ولی اگه تو جزوه استاد نداری یا اینکه نیاز داری کمک درسی کنار دستت باشه مخصوصاً برای درس‌هایی که حالت ترجمه دارند مثل عربی و ادبیات حتماً یه کمک درسی خوب داشته باش که ترجمه‌ها قابل اعتماد باشند که اگه یک ترجمه را حفظ می‌کنی برای سر جلسه مطمئن باشی اگه می‌نویسیش مصحح ازت ایراد نمی‌گیره

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

بستگی به پایه ات داره ولی عربی و زبان و ادبیاتتخصصیا نخر

من می رم یازدهم 

چرا تخصصیا نه‌؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

پایم صفرهامسال دوازدهمی امتخصصیا چرا

واسه تخصصیا تست میزنی و خوب یادمیگیری نیاز نیست

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

من می رم یازدهم چرا تخصصیا نه‌؟

چون اگه درسیو تستی کار کنی دیگه تو تشریحی کار کردنش مشکلی نداری

یسری روش ها و فرمول ها هست که فقط نباید تو نهایی استفاده کنی

تشریحی خیلی اسونه

ببستگی به خودت داره من برای بعضی از درسا که جزوه استاد داشتم یا خودم می‌تونستم بخونم نگرفتم من فقط ب ...

دینی و سلامت و علوم اجتماعی نمیخواد نه؟

تخصصیا خود کتاب کافیه؟من کلا صفرم

دینی و سلامت و علوم اجتماعی نمیخواد نه؟تخصصیا خود کتاب کافیه؟من کلا صفرم

بببینید بازم بستگی داره من برای دینی و سلامت و هویت خودم از روی کتاب خوندم ولی باز برای دینی فیلم استادمو نگاه کردم و نکته نویسی توی کتاب انجام دادم و خب کتابم کامل کامل بود ولی خب برای دینی فکر نمی‌کنم نیاز باشه چون شما همون متنو کامل حفظ بکنی و بلد باشی چیز ترجمه و خارج از کتاب نخواهد داشت توی امتحان

در رابطه با سلامت هویتم همینطوره چون ترجمه ندارن و نیازی نیست اون چیزی رو معنی کنید همونو اگه می‌تونین حفظ کنین کافیه در رابطه با دروس تخصصی هم به نظرم خود کتاب کافیه مخصوصاً اگه خوب کنکوری شو یاد گرفته باشین می‌مونه فقط یه سری نکات ریز حفظ کردنی که از پسش برمیاین

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️