2777
2789

همسرم برای ازمون دکتری مشاور گرفته 

گوشیشو نگاه کردم دیدم از من یه حرف به مشاورش زده بود مشاورش خانمه و گفته بود این هفته بخاطر چند برنامه خانمم زمان کم اوردم (این برنامه ها با خواست خودش بود)و خانمم اگر بذازهه میخونم که نمیذاره و ....

منم ناراحت شدم که پشت سرم اینطور صحبت کرده و اشتباه خودشو گردن من انداخته 

به دروغ بهش گفتم مشاورت بهم پیام داده و گفته بذار همسرت مطالعش برسه تا به هدفی که توی ذهنشه برشه 🤐و باهاش دعوا کردم چرا بهش اینطور گفتی و مسئولیت رفتارتو قبول نکردی و....

حالا همش استرس دارم نکنه از مشاورش بپرسه چیکاررررر کنم  راستشو بهش بگم یهو گوشیشو قفل میکنه وجنبه ی خوبی نداره کلا😪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید ب دل میگرفتی منم درس نمیخونم ب مشاورم میگم بقیه نزاشتن😂

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

مشاور شماره تو از کجا داشته که بخواد بهت پیام بده؟

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

ن بابا فک نکنم ب خانمه بگه

فعلا تو قیافه بمون که اگ هم گفت تو انکار کنی بگی ب من کفته مگ من چشم سوم دارم از خودم در بیارم 

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

نباید ب دل میگرفتی منم درس نمیخونم ب مشاورم میگم بقیه نزاشتن😂

موندم چطور گندمو جمع کنم 

خودمم همین بودم 😂ولی من شرایطم فرق داره اصلا خونه نیست و برام وقت نمیذاره میخوام قبول شه تموووم بشع