2777
2789
عنوان

منطق خانواده های ایرانی

135 بازدید | 14 پست

مواردی که تو خانواده خودم هستو میگم . پسرخالم شهر دیگ با دوست دخترش تو ی خونه زندگی میکنن همه هم اینو میدونن و هیچکس مشکلی نداره چوووون پسره اما تا فهمیدن دخترخالم یعنی خواهر همین اقا با ی پسر صحبت میکنه که هم دانشگاهیشه گوشیشو گرفتن و تو خونه زندانیش کردن و مجبورش کردن از دانشگاه انصراف بده. پسرا حق دارن با رفیقاشون تا کره ماه هم برن اما دخترا تا سرکوچه هرگز.

اگر روزی موقعیت شغلی یا تحصیلی خوبی داشتید چون دخترید و راه دوره شهر دیگه هست نمیتونی بری چوووون دختری. تو باید مثل حمال تو خونه کار کنی اما پسرا حتی جورابای خودشونم بلد نیستن بشورن و در نهایت اون پسر همیشه عزیزه براشون برای اونا ماشین میخرن خونه میخرن پول توجیبی بیشتری بهشون میدن اما تو که دختری اصلا پول میخای چیکار لازمت نمیشه. و بدتر از همه بچه های اولی ک دختر هستن صدبرابر همه اینارو تجربه میکنن مثل خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه ته جاهلیه

ن اونوری ن اینوری

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

در اخر هم بعضی خانواده ها میگن 

پسر بیاریم بشه وارث بشه عصای دستمون کار کنه خرجی بیاره 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

نگو که دلم خونه

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

زن ستیزی و افکار پوسیده

سگ ناموس خودشونن گرگ ناموس مردم

حالا فک نمیکنن اون دختره هم دختر یه خانواده اس عزیزه یه پدر و مادره

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

فکر کنم به خاطر اینه خیلیا دوست دارن پسر بیارن که تجربیاتی که خودشون کردن بچه شون نکنه ....آخه این‌جهان‌ سومه ....حتی برابری مرد و زن رو تو این میبینن که زنا علاوه بر خانه داری و بچه داری تو بیرون هم کار کنن.....وقتی زنا بیرون هم کار میکنن فکر میکنن حقوقشون با مردا یکی شده

زن ستیزی و افکار پوسیدهسگ ناموس خودشونن گرگ ناموس مردمحالا فک نمیکنن اون دختره هم دختر یه خانواده اس ...

اون موقع که به دخترخالم فشار میوردن انصراف بده بهشون گفتم پس چرا برای اون دختره ناراحت نیستید که پسرخودتون بازیچش کرده گفتن اون ج...ه هست که اینکارو میکنه عقل داشت نمیکرد واقعا متاسفم برای طرز فکرشون پسرخودشونو مقصر نمیدونن 

چقد نامرد و بی انصافن واقعا رو دختر خودشون حساسن به دختر بقیه اهمیت نمیدن ببخشید خاک بر سرشون

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

اون موقع که به دخترخالم فشار میوردن انصراف بده بهشون گفتم پس چرا برای اون دختره ناراحت نیستید که پسر ...

من این حرفا رو زیاد شنیدم از اطرافیانم

جای تاسف داره

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن