2777
2789
عنوان

به پسر اینا رو کادو بدم خوبه

146 بازدید | 27 پست

با یه پسری در حال آشنایی هستم

یه جورایی دوست دخت ر دوست پس ر هستیم قصدمون آشنایی برای ازدواج

۴ ماهی هست تو رابطه ایم

چند وقت دیگه تولدشه اینا رو بگیرم خوبه یا بیشتر باشه

یه ماگ،یه شمع عطری از این لیوانی ها،یه قاب تخته شاسی دیواری ۲۰ در ۲۰

به نظرتون کمه؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون براتون چی خریده؟

در جریانید که اولین هدیه وظیفه ی پسره؟

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

زیادم هست

من همیشه میگم کادو یه دونه باشه ولی باارزش

نیاز به چندتاچیز نیست یه جورایی چیپ میشه

میتونی فقط یه ساعت با جعبه شیک بدی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ایشون براتون چی خریده؟در جریانید که اولین هدیه وظیفه ی پسره؟

چیزی نخریده

بله می دونم ولی تولد من نزدیک نیست مناسبتی هم نبوده

من گفتم تولدشه یه کادو بهش بدم فقط تبریک خالی نگم

نخواستم چیز زیادی بدم گفتم ماگ و شمع و یه قاب باشه

بعد یهو اومد تو ذهنم یه وقت کم نباشه

ولی کم نیست ما ارتباط چندانی نداشتیم

چیزی نخریدهبله می دونم ولی تولد من نزدیک نیست مناسبتی هم نبودهمن گفتم تولدشه یه کادو بهش بدم فقط تبر ...

زیاده حتی

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

زیادم هستمن همیشه میگم کادو یه دونه باشه ولی باارزشنیاز به چندتاچیز نیست یه جورایی چیپ میشهمیتونی فق ...

گرون در میاد ساعت

من و ایشون خیلی وقت نیست باهمیم 

اینم برای اینکه زشته فقط تبریک بگم می خوام بدم

اخه شمع چیه به چه کار ی پسر میاد...ی ساعت شیکیه ادکلن خفنایرپاد

😂😂😂خواهر مگه شوهرمه انقدر براش هزینه کنم

کادو هم قرار نیست حتما به کار بیا باشه

کادوئه

گرون در میاد ساعتمن و ایشون خیلی وقت نیست باهمیم اینم برای اینکه زشته فقط تبریک بگم می خوام بدم

همون یه دونه ماگ هم اوکیه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر