2777
2789
عنوان

میخام حامله شم

402 بازدید | 21 پست

دوستان من و شوهرم ۵ ساله ازدواج کردیم همسرم خیلی بچه میخاد اون اوایل که خیلی از لحاظ روابط جنسی خوب بودیم مادرم نذاشت د خ و ل انجام بدیم بعد یکسال که رفتیم خونه حودمون فهمیدم یکمی واژینیسموسم کم کم بهتر شدم ولی الان به جز پوزیشنی که زن به شکم میخوابه و مرد روی زن از پشت منظورم واژن هست نه مقعد  انجام میشه میتونم هر پوزیشن دیگه ای موجب دردم میشه اینجوری مایع میره داخل ولی همش استرس دارم اینجوری خب وقتی زن دمر میشه همه مایع بیرون میریزه به نظرتون برای بارداری مبشه امیدوار بود با این پوزیشن ؟؟ هیچ کدوم بودین اینجوری باردار شده باشین ؟؟ اگر اینجا نمیشخ بیاید خصوصی درخواست دوستی بدید بهم بگید خیلی برام حیاتیع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم اینه ک انجام بشهدحالا چجوریش مهم نیست

اگرم نشدی تاالان و خیلی گذشته دلیلش اون نیست برو دکتر

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

چه ربطی داره به  پوزیشن  شما رابطه که تموم شد ..تکون نخور تا نیم ساعت پاهاتم بالاتر بزار ..مگه بریزه همش میریزه خوب یمقدار میره داخل ..اسپرمم تا چند روز امکان باروری داره اگه تخمکی باشه 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

چه ربطی داره به پوزیشن شما رابطه که تموم شد ..تکون نخور تا نیم ساعت پاهاتم بالاتر بزار ..مگه بریزه ...

یعنی ربطی نداره میفهمید که چه پوزیشنی رو دارم میگم 

خب اونجوری که زن شکمش روی زمینه چطور میشه

مهم اینه ک انجام بشهدحالا چجوریش مهم نیستاگرم نشدی تاالان و خیلی گذشته دلیلش اون نیست برو دکتر

دلیلش اینه بخاطر این استرس تو این پنج سال شاید ۲۰ بار رابطه داشتیم روی هم اونم نامنظم

یعنی ربطی نداره میفهمید که چه پوزیشنی رو دارم میگم خب اونجوری که زن شکمش روی زمینه چطور میشه

فرقی نمیکنه عزیزم ..شما بعدش درست دراز بکش ..اسپرم حتی روی واژن هم بریزه احتمال بارداری هست اینقد سخت نگیر 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

دلیلش اینه بخاطر این استرس تو این پنج سال شاید ۲۰ بار رابطه داشتیم روی هم اونم نامنظم

میتونی از روش های کمک باروری استفاده کنی مثل ای یو ای

البته درحد پیشنهاده در نهایت خودت باید تصمیم بگیری

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

میتونی از روش های کمک باروری استفاده کنی مثل ای یو ایالبته درحد پیشنهاده در نهایت خودت باید تصمیم بگ ...

کاشکی تموم ادما مثل این بنده خدا خوش فکر بودن نمیدونم چرا انقدز زود قاضی میشن ادما خدا ازتون نگذره من که نمیتونم پستمو پاک کنم اگه میتونستم اینکارو میکردم ولی لعنت به امسال بعضیاتون که انقدر عوضی هستید الهی که هیچ کس به درد من دچار نشه

درخواستم قبول کن 

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀