2777
2789
عنوان

کسی تا حالا بچه شو گفتار درمانی برده من دخترم ده سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 29 پست

من تجربه شو دارم ولی این ک شما میگید بیشتر بخاطر استرسه بنظرم

با یه مشاور صحبت کنید اون بهتر راهنمایی میکنه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

منم پسرم ۷ سالشه مشکل گفتار و ذهنی داره . می‌خوام پیش دبستانی ثبت نامش کنم بلکه خوب بشه

هرچی سنشون بالاتربره بنظرم سختترمیشه. ازسن کم شروع کن ببرش گفتاردرمانی و.. تا خوب بشه .مدرسه هم زیادتاثیرنداره معلم میاد درس میده و میره..بچه من هروقت رفتم تومدرسه دیدم زنگ تفریح تو حیاط تنهاس . اصلا نمیتونه دوست پیداکنه درونگرا و بی اعتماد بنفس شده

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه شو دارم ولی این ک شما میگید بیشتر بخاطر استرسه بنظرمبا یه مشاور صحبت کنید اون بهتر راهنمایی ...

استرس نداره بچه کلا تو آرامش  مشکلی نداریم تو خانه و خانواده . حس میکنم اعتمادبنفس نداره درونگراعه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استرس نداره بچه کلا تو آرامش مشکلی نداریم تو خانه و خانواده . حس میکنم اعتمادبنفس نداره درونگراعه

بخاطر همون نحوه صحبت کردن بیرون استرس گرفته

اون تکون خوردن و بلند شدن و ... که گفتید

بعدم استرس های کودکی گاهی منشا هایی داره که بزرگتر ها براشون مسخره میاد

یه کسی که کارش کودکه به راحتی اینارو حل میکنه 

از من گفتن

با تجربه اینارو میگم

انشالا مشکل تون حل بشه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

ببین گلم گفتار درمانی نه شما باید ببری روانشناس کودک اون بهت میگه چیکار کنی

گفتاردرمانی برای بچه شما نیست 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سلام عزیرم خوبی من باردارم ماه ۸ گاهی سمت راست شکمم یهو تیر میکشه که تا ۵ دقیقه نمیتونم تکون بخورم جیغ میزنم طبیعیه؟

از چیه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
سلام عزیرم خوبی من باردارم ماه ۸ گاهی سمت راست شکمم یهو تیر میکشه که تا ۵ دقیقه نمیتونم تکون بخورم ج ...

طبیعیه. نگران نباش منم ازاین دردا زیاد دارم. شایدم از روده ات باشه یا مثانه ک بچه فشارمیاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40