2777
2789
عنوان

نامزدم

192 بازدید | 18 پست

تولدم‌ ک فروردین بود برام نوت ۱۴ خرید شیامی بعد اون موقع دوست بودیم تازه نامزذ کردیم خب خودش ۱۳ نرمال داره ایفون دارا میدونن ک بعد یه مدت باید ایفونت و عوض کنی سر باطریش... الان میخاد ۱۵ بخره دارم میمیرم دلم میخاد برا منم بگیره بنظرتون حسودی کردنم نرماله یعنی دارم سکته میزنم😂اینم بگم کارش مبله برا کارش عکس برداری و اینا میخاد چ ریکشنی نشون بدم برامنم بخره؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب بگو 15 بخره برا تو

تو گوشیتو بدی ب اون

نامزد من ی قسمت ال سی دیش شکسته خیلی ضعیف و خراب شده

ولی همچنان بهترینا مال منه🥺😂

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡

اثل باید بزا خودش بخرهاگه پولشو داره توهم راجع به چوشیش ذوق کن تا بگه میخوای برا توهم بخرم

مثلا بردارمش بگم وایییی مهرداد خوشبحالت چ دوربینی داره کاش منم داشتم واییییی چ خوبه فلان؟

مثلا بردارمش بگم وایییی مهرداد خوشبحالت چ دوربینی داره کاش منم داشتم واییییی چ خوبه فلان؟

نه دیگه اینقدر ضایع

مثلا بگو وای عشقم مبارکه چقدر خوب عوض کزدی عع فلان اپشنم داره که

برا منم بخترینا میگیره اما برا خودشم میگیره🥹

حقوق کارمندیش اجازه نمیده برا خودش بهترینا رو بگیره

همیشه من در اولویتم🙁😂

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡