2777
2789
عنوان

رشته تحصیلیتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 49 پست
چه شاخه ای خوندید؟الان مشغول ب چ کاری هستید؟

فرهنگیان رو علوم تربیتی، ارشد و دکتری رو روانشناسی 

معلمم، دکتری رو هنوز تموم نکردم، گاهی دانشگاهم درس میدم، مرکز مشاوره دانشگاه هم مدت خیلی کوتاهی کار کردم

رتبتون برای دانشگاه خوارزمی چند بود؟

من ورودی ۹۴ بودم واسه لیسانس ۲۸۰۰

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حدود درآمد چقدره تو ابن رشته؟

من الان دانشجوام اما سرکارم میرم حسابدارم.اداره کار میگیرم الان خوبیه حسابداری اینه که از ترمای اول میتونی مشغول بکار بشی زن عموم هم حسابداره سابقش بالای ده ساله اون ۳۵ ب بالا

قبولی ارشد راحته؟راستش من دوست دارم شهید بهشتی قبول بشمیعنی جزو آرزوهامه بعضی ها میگن نسبت ب شنیده ه ...

اگه مدیریت هستی نه بهشتی خوب نیست 

اول تهران بعد تربیت مدرس بعد علامه بعد بهشتی خوبه

اره ارشد کنکورش نسبت به کارشناسی خیلی خیلی راحته

من ترکیب ماهان و کافه تدریس رفته بودم

الان اون استادی که به خاطرش رفته بودم ماهان هم اومده تو کافه تدریس دیگه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اگه مدیریت هستی نه بهشتی خوب نیست اول تهران بعد تربیت مدرس بعد علامه بعد بهشتی خوبهاره ارشد کنکورش ن ...

فداتون بشم

رشته ام روانشناسیه 

میتونم درخواست بدم بهتون

بعدا سوال داشتم بپرسم؟

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

سلامبااحترام به شمارشته هایی مثل تربیتی یا روانشناسی رو باید کمه کمارشد شو داشته باشیتا بتونی جایی م ...

حتی ارشد هم بی‌فایده ست مگه اینکه پارتی یا..... داشته باشی 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
لیسانس خوارزمیارشد دانشگاه تهران

خوارزمی عشقه عششششق...

من چندتا دانشگاه بودم واقعا خوارزمی یه چیز دیگه س

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

من رشتم روانشناسی 

کنکور دادم الان ارشد بالینی قبول شدم 

راستش فعلی کار نمیکنم که مرتبط با رشتم باشه ولی خب دو جا بهم پیشنهاد سد یه جا مراکز خاص یه جا خیریه ولی خب نرفتم 

راضیم احساس خوبی دارم بهش 

ولی در کنارش دارم کار کافینتی هم انجام میدم که اگه نتونستم از رشتم به استقلال مالی برسم بتونم حرکتی برنم 

ترجیم اینکه واسه هر ماجرایی یه پلن بی داشته باشم 😂

موقعیت کاری براتون‌پیش اومد؟

میگم هنوز دانشجو ام بعدش دانشگاه ام توی شهر کوچیکه موقعیت کم پیش میاد ولی از رشته ام راضیم خودمم نمیخوام فعلا کار کنم هم تجربه ندارم و هم اون توانایی مشاور دادن رو الان در خودم نمیبینم