2777
2789

لیسانس مدیریت بازرگانی

ارشد گرایش بازرگانی بین الملل

از دانشگاه بورسیه کاری شدم و راضیم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیسانس مدیریت بازرگانیارشد گرایش بازرگانی بین المللاز دانشگاه بورسیه کاری شدم و راضیم

عزیزم از رشتتون راضی هستین؟

میگن که مدیریتا تهش بیکاریه اینطوریه واقعا؟🥲

بعد اینکه بازرگانی هم اعداد و ارقام زیاد داره یا فن بیانت باس خوب باشه 

کارشناسی علوم تربیتی 

فعلا بیکار اگه خدا بخواد در آینده معلم 

این رشته بدرد نمیخوره ونیا برو سمت حسابداری یا کامپیوتری چیزی 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
کارشناسی علوم تربیتی فعلا بیکار اگه خدا بخواد در آینده معلم این رشته بدرد نمیخوره ونیا برو سمت حسابد ...

علاقه ندارم زیاد🥲🥲

خودم تاریخ و فرهنگ و ادبیات دوست دارم اما خب اینا به قول شما بیکاریه💔

عزیزم از رشتتون راضی هستین؟میگن که مدیریتا تهش بیکاریه اینطوریه واقعا؟🥲بعد اینکه بازرگانی هم اعداد ...

من تو مقطع ارشدم بورسیه شغلی گرفتم از دانشگاه 

واسه من بیکاری نداشت

عدد و رقم نه نداره انچنانی تو لیسانس در حد امار و اصول حسابداری ولی ارشد به بالا نه محاسباتی نداره

ولی زبان خارجی و فن بیان اینا اره میخواد

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
کارشناسی علوم تربیتی فعلا بیکار اگه خدا بخواد در آینده معلم این رشته بدرد نمیخوره ونیا برو سمت حسابد ...

سلام

بااحترام به شما

رشته هایی مثل تربیتی یا روانشناسی رو باید کمه کم

ارشد شو داشته باشی

تا بتونی جایی مشغول ب کار بشی

کارشناسی اش پشیزی نمیارزه 

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

چه دانشگاهی خوندین؟

لیسانس خوارزمی

ارشد دانشگاه تهران