2777
2789
عنوان

غده زیر بغل😭 توروخدا بیاین

73 بازدید | 13 پست

بچه ها من ماه پیش سونو زیر بغل و پستان دادم گفت دو تا توده هایپو اکو با حدود مشخص که یکیش ممکنه در زمینه کیست کمپلیکه باشه سمت چپ و با تورم غدد لنفاوی ۲۱ در ۸ و کورتکس ۲/۲ وگفت واکنشیه و خوش خیمه اما ۶ ماه دیگه دوباره سونو بدم الان سومین باره که ۶ ماه ۶ ماه سونو میدم و همیشه غدد لنفاوی چپم ۱۹ تا ۲۰  میله خلاصه برگمو بردم پیش جراح عمومی ک معاینه پستان انجام میداد اونم گفت هیچیت نیست برو یکسال دیگه بیا ولی من امروز توی زیر بغل چپم یه غده پیدا کردم که دو طرفشو دست میزنم تکون میخوره اما از بالا و پایین تکون نمیخوره و انگار بزرگ تر از ۲ سانته البته چند روزم هست خیلی زیر بغل چپمو دستکاری میکنم و حتی سینه چپم چند روز تیر میکشید دیشبم که دیگه خیلی دستکاری کردم و اصلا درد نداره خود غده ولی یکم متحرکه انگار ولی انقد ترسیدم ک کلی گریه کردم و پیش خدا شکایت کردم و همش بهش میگم اگه قراره بیمار شم ترجیح میدم زودتر جونمو بگیری که اصلا نفهمم مریضم

به نظرتون نیازه بازم برم دکتر؟ ممکنه بدخیم شده باشه طی این یکماه؟ توروخدا بیاین کسی این مشکلو نداشته؟

میشه با قلبای پاکتون دعا کنین چیزیم نباشه ؟😭

دستکاریش نکن و به خودت استرس نده 

کلم بروکلی زیاد بخور 

روزی یه مشت بخور کوچیک میشن انشالله ناراحت نباش 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از استرس دارم پس میوفتم

نگران نشو عزیزم . همینکه داری پیگیری می‌کنی عالیه.

حتما با پزشک صحبت کن . تا اون غده ی جدید رو هم بررسی کنه .

یکی از اقوام ماهم زیر بغلش غده داشت . رفت دکتر ، بیخودی بهش گفت سرطان . بعد رفت آزمایش داد و سونو گرافی کرد . فهمیدن فقط توده ی چربی بوده و الان کلا توده ، آب شد و رفته .

شما هم بجای نگرانی عزیزم با پزشکت صحبت کن و به کسایی که بیخودی بهت استرس میدن ، اهمیت نده 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
نگران نشو عزیزم . همینکه داری پیگیری می‌کنی عالیه.حتما با پزشک صحبت کن . تا اون غده ی جدید رو هم برر ...

من ماه پیش سونو دادم گفت غده لنفاوی واکنشی تو زیر بغل چپت داری که ۲ سانته اما الان تازه دیشب انگار دستم خورد بهش نمیدونم این همونه یا نه ولی بیشتر از دو سانته انگار

من ماه پیش سونو دادم گفت غده لنفاوی واکنشی تو زیر بغل چپت داری که ۲ سانته اما الان تازه دیشب انگار د ...

به نظرم عزیزم دستکاریش نکن . ممکنه دستکاری زیاد باعث التهاب شده باشه .

ولی برای راحتی خیالت حتما دوباره برو پیش دکترت .

اون خیلی بهتر کمکت می‌کنه 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩