2777
2789

از اوناس که خط خط میکشن شبیه موی خود ابرو میشه

میخواستم بپرسم اکثرا ترمیم میرن یا نیاز نیس

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نرفتم میخام برم

هرموقع بخوای میشه رفت؟ 

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

حتما برو ترمیم 

چون خیلی جاها میبینی رنگ نگرفته یه جاهایی التهاب که میره می بینی مشکل داشته مثلا دو تا ابرو تقارن و نداره و از انموارد 

از طرفی میکرو زود کمرنگ میشه ترمیم بری مدت بیشتری می مونه 

رو همون خطا دوباره می کشن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
حتما برو ترمیم چون خیلی جاها میبینی رنگ نگرفته یه جاهایی التهاب که میره می بینی مشکل داشته مثلا دو ت ...

پس میرم حتما

ترمیم معمولا ماندگاری رو بیشتر میکنه و یک مقدار رنگشو پررنگ تر میکنه ،

من از رنگش راضیم نمیخوام پر رنگ تر بشه

دیگ یماه بعد بری بهتره

آره خود آرایشگره هم گفت یماه