2777
2789
عنوان

چرا کره ای ها انقد محبوبن

590 بازدید | 66 پست

دیروز یه جای تاریخی بودم یه دختره رفت با یه کره ای عکس بگیره محل بهشنداد دختره از خجالت سرخ شد توروخدا ول کنید این مغزجلبکی ها رو من تو مجازی باهاشون حرف زدم اندازه بچه نمی‌فهمن هیچی بارشون نیست خیییلی خنگن از هوش ایرانی ها تعجب میکنن ما اعجوبه نیستیم مشکل اینه شما ها زیادی خنگید بشدت خسیس بشدت غذا ندیده و گرسنه مدام پست درباره غذا میذارن هورت میکشن و غذا میخورن یه کشور دارن تهران و کرج رو بهم بچسبونی همینقدر بیشتر نمیشه بابا بیای بودجه کل ایران رو خرج یک استان هم اندازه کره کنی بهتر میشه کره ای بد بو خنگ مغز فندقی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جریان چیه👩‍🦯

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دلیلش اینه کره جنوبی روی تبلیغ فرهنگش به شدت کار میکنه و سرمایه گذاری میکنه

از ایدل های کره ای گرفته تا فضای مجازی و فیلم و سریال و اهنگ ها

وقتی اینقدر سنگین و با برنامه داره فرهنگشو گسترش میده، معلومه که طرفدار هم پیدا میکنه

مثلا خود من به واسطه ویدیو های اسمر کره ای، به نودل های کره ای و کلا رامن علاقه مند شدم

هورت کشیدن نودل جز فرهنگشونه که یعنی دارن از غذا لذت میبرن و.... اینکارو نکنن توهین حساب میشه

در کل کاش اینجوری توهین نکنید ایرانیم مژاد به این قشنگی با زدن این حرف در مورد نژادی که هیچ کاری باهامون نداره زیاده رویه 

خودمونو خراب میکنیم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دلیلش اینه کره جنوبی روی تبلیغ فرهنگش به شدت کار میکنه و سرمایه گذاری میکنهاز ایدل های کره ای گرفته ...

اره بعد ایرانیا میان یه مشت فیلم چررررک از ایران میسازن

عزیزم علاقه دیگران واقعا به تو ارتباطی نداره 

نمیدونم چرا انقدر میسوزی

من چندین سال از تینیجر بودنم گذشته و به سریالای کره ای و کیپاپ علاقه دارم ، سلیقه من به شما اسیبی وارد کرده!؟

و اینکه پیشرفت کره جنوبی چه ربطی به تو و ایران داره اون یه کشور اسیای شرقیه با کلی فاصله..چقدر درگیری

منم اصلا از این آهنگ های کره ای خوشم نمیاد  حالم ازشون بهم میخوره  ولی متاسفانه نسل جدید نمیدونم چی ازشون دیده ک انقد دوسشون دارن .دختر خودم کل اهنگ هاشون حفظ😁

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اره بعد ایرانیا میان یه مشت فیلم چررررک از ایران میسازن

بله دقیقا

ایران اصلا برای تبلیغ فرهنگش کار نمیکنه

نصف دنیا ما رو تروریست میدونن

این هم فرهنگ قشنگ داریم، از کوچکترین چیزی که برای ما عادیه، برای اونا مثل یه رویاست

انوقت ایرانیا اینقدر خودزنی میکنن

تمسخر و تحقیر فرهنگ یه کشور خیلی کاره مزخرفیه توی قرن ۲۱

به علاقه دیگرانم که یاد نگرفتی توهین نکنی 

بدیهی ترین چیزارم بعضی ادما نمیفهمن اخه اصلا این چه تایپکه مزخرفیه!؟ جز جنجال درست کردن