2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دارم دلم نمیخواد تنها زندگی کنم میخوام تو جمع باشم

عزیزم انشالله مشکلت رفع بشه 

ولی خانه سالمندان مثل خوابگاه میمونه ، روزی نیست که آرزو کنم کاش تو یک خونه تنها می‌بودم و خوابگاه نباشم ، بخدا فکر می‌کنی جمع و اینا جالبه ، بخوای همش داخل جمع باشی اذیت میشی ، از زندگی بیزار میشی ، انقدر که علایق و سلایق متفاوته ، حتی سر کوچیک ترین چیز ها مثل ساعت خواب هم آرامش نداری

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

وات؟

🤣🤣🤣هیچی فامیلیت

فامیلی منم کرمی😅

گاه لازم است که انسان ديدگان خود را ببندد زيرا اغلب خود را به نابينائي زدن نيز نوعي خوشبختي است. دوستای قشنگم خداحافظ همه تون دلم براتون تنگ میشه حلالم کنیم ❤

نمیخوام ازدواج کنم تا الآنم خودم نکردم

اشتباه می کنی ازدواج همیشه بد نیست تو یه بار بدنیا اومدی و یه بار باید عشق رو تجربه کنی خیلی قشنگه سعی کن یکی رو پیدا کنی خیلی زندگیت خوب میشه 

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
عزیزم انشالله مشکلت رفع بشه ولی خانه سالمندان مثل خوابگاه میمونه ، روزی نیست که آرزو کنم کاش تو یک خ ...

ممنونم عزیزدلم مشکلی ندارم خونه هم در آینده خواهم داشت ولی باز با همون غرغر ها ترجیح میدم تو جمع باشم تا تنهای مطلق 

مگر اینکه مورد بی‌احترامی و بداخلاقی افراد اصلی اونجا قرار بگیرم اینو نمیشه تحمل کرد 

اها یه دقیقه پشمام ریخت گفتم چی میگه این😂🙄

🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️ببخش

گاه لازم است که انسان ديدگان خود را ببندد زيرا اغلب خود را به نابينائي زدن نيز نوعي خوشبختي است. دوستای قشنگم خداحافظ همه تون دلم براتون تنگ میشه حلالم کنیم ❤

ممنونم عزیزدلم مشکلی ندارم خونه هم در آینده خواهم داشت ولی باز با همون غرغر ها ترجیح میدم تو جمع باش ...

می‌دونم تنهایی مطلق سخته

مثلا میتونی با دوستات وقت بگذرونی و مهمونی بری و... خیلی راه وجود داره ، من خودم به شخصه از هرچی زندگی جمعیه متنفر شدم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

2825
2823
2791
2779
2792