2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دارم دلم نمیخواد تنها زندگی کنم میخوام تو جمع باشم

عزیزم انشالله مشکلت رفع بشه 

ولی خانه سالمندان مثل خوابگاه میمونه ، روزی نیست که آرزو کنم کاش تو یک خونه تنها می‌بودم و خوابگاه نباشم ، بخدا فکر می‌کنی جمع و اینا جالبه ، بخوای همش داخل جمع باشی اذیت میشی ، از زندگی بیزار میشی ، انقدر که علایق و سلایق متفاوته ، حتی سر کوچیک ترین چیز ها مثل ساعت خواب هم آرامش نداری

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

نمیخوام ازدواج کنم تا الآنم خودم نکردم

اشتباه می کنی ازدواج همیشه بد نیست تو یه بار بدنیا اومدی و یه بار باید عشق رو تجربه کنی خیلی قشنگه سعی کن یکی رو پیدا کنی خیلی زندگیت خوب میشه 

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
عزیزم انشالله مشکلت رفع بشه ولی خانه سالمندان مثل خوابگاه میمونه ، روزی نیست که آرزو کنم کاش تو یک خ ...

ممنونم عزیزدلم مشکلی ندارم خونه هم در آینده خواهم داشت ولی باز با همون غرغر ها ترجیح میدم تو جمع باشم تا تنهای مطلق 

مگر اینکه مورد بی‌احترامی و بداخلاقی افراد اصلی اونجا قرار بگیرم اینو نمیشه تحمل کرد 

ممنونم عزیزدلم مشکلی ندارم خونه هم در آینده خواهم داشت ولی باز با همون غرغر ها ترجیح میدم تو جمع باش ...

می‌دونم تنهایی مطلق سخته

مثلا میتونی با دوستات وقت بگذرونی و مهمونی بری و... خیلی راه وجود داره ، من خودم به شخصه از هرچی زندگی جمعیه متنفر شدم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز