2777
2789
عنوان

دیشب دیت اولم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ماهه رفتم تو رابطه هنوز دیت نرفتم و از نزدیک لمسش نکردم🥲😂تو یه شهر هستیم حتی با دوستم رفتم ک ...

😂مام خیلی یهویی شد گفتم میخوایم بریم فلان جا گفت بیام ببینمت گفتم بیا 

منم یکماه هست وارد رابطه شدیم

ببین اصلا نمیشه بری نزدیک این هی میومد نزدیک من هلش میدادم😑😂

اخه پسر ۲۰ ساله چیش بع دوس دختر ! 

مشخصه برا کجاشون وارد این دوستی ها میشن دیگه . دختر هم که ساده و احساسی ….

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

آفرین. برای خودت حریم و خط قرمز مشخص کن همون اول رابطه بگو اینا خط قرمزای منن. و نزار ازت سواستفاده ...

دیگه اصلا نمیذارم کلش از قبلش بهش میگفتم

اون هی بزور میومد جلو من هلش میدادم میرفت عقب😑😂

دیگه اصلا نمیذارم کلش از قبلش بهش میگفتماون هی بزور میومد جلو من هلش میدادم میرفت عقب😑😂

متاسفانه هر دو سنتون کمه و تو سن بلوغید و....🥴🥴 این خیلی بده

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

استارتر یاد خودم افتادم 

البته ما نامزد بودیم ازدواجمونم سنتی بود، شهرامونم فاصله داشت 

یکماه از نامزدیمون میگذشت رفته بودیم ابشار با خونواده

منو همسرمو و خواهرش و دومادشون رفتیم توی اب از ابشار لذت ببریم 

اونقدر استرس داشتم اونقدر استرس داشتم افتادم😂🤦 اونم جلوی چشم همه جیغ زدم داشتم میوفتادم توی اب که شوهرم منو بغل کرد 

حالا همه هم جوری که من جیغ زدم داشتن نگاه میکردن😂😂🤦اونقدر خجالت کشیدممم

این چه رابطه ای بعد !

داستانش طولانیه 

این وسط هزارتا بلا سر دوتامون اومده 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
استارتر یاد خودم افتادم البته ما نامزد بودیم ازدواجمونم سنتی بود، شهرامونم فاصله داشت یکماه از نامزد ...

😂😂من همش میترسیدم بهم دست بزنه دیشب هزار بار گفت چرا میلرزیدیی ولی من از این ناراحتم که اخرش بزور بغلم کرد و سرمو بوس کرد میگم کاش نمیذاشتم بازم😑