2777
2789
عنوان

دیشب دیت اولم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 51 پست
😂مام خیلی یهویی شد گفتم میخوایم بریم فلان جا گفت بیام ببینمت گفتم بیا منم یکماه هست وارد رابطه شدیم ...

😂

همه رابطه منو میبینن برگاشون میریزه

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اره همین باعث میشه جذب هم شیم😑بار بعدی چه رفتاری نشون بدم؟

تو چت بهش بفهمون از کارش خوشت نیومده و بگو اگه قراره تکرار بشه من دیگه دیت نمیام چون حس خوبی نمی گیرم. و اگر دیدیش حتمااا با فاصله ازش قرار بگیر و دستشو نگیر!! اینطوری باعث میشه ی حریم داشته باشی و اونم باید بهت احترام بزاره

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چت بهش بفهمون از کارش خوشت نیومده و بگو اگه قراره تکرار بشه من دیگه دیت نمیام چون حس خوبی نمی گیر ...

باشه حتما همینکارو میکنم

فقط چطوری تو چت بهش بفهمونم یا بگم چی؟

باشه حتما همینکارو میکنمفقط چطوری تو چت بهش بفهمونم یا بگم چی؟

اگه گفت کی دوباره همو ببینیم تو بگو راستش یکم حس بد دارم اگه گفت چرا.... تو هم توضیح بده 

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍