2777
2789
عنوان

دیشب دیت اولم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 51 پست
خیلی🥲😂دوتامون سنمون کمه من ۱۸ اون ۲۰من امسال میرم دانشگاه و ایشون سربازی میرهبعد اخرش بزور بغلم کر ...

تو همین دیت اول بغغغغل و بووووس و دستتت گرفتنننن

وای به حال دیتای بعدی😐😐😒

سنت کمه بزار از الان بهت بگم دیگه هیچ کدوم از این کارارو نکن چون بعد که بزرگ تر شدی حس بازیچه بودن و دستمالی شدن داری....

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
سن جفتتون مناسب این دوستی ها نیستعمر و زندگیت هدر نده بااین روابط

😂اینقدر که دوستام وارد روابط بلند مدت میشن و زود به زود پارتنر عوض میکنن منی که تنها بودم احساس میکردم عقبم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی🥲😂دوتامون سنمون کمه من ۱۸ اون ۲۰من امسال میرم دانشگاه و ایشون سربازی میرهبعد اخرش بزور بغلم کر ...

همون دیت اول؟؟؟

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

من سه ماهه رفتم تو رابطه 

هنوز دیت نرفتم و از نزدیک لمسش نکردم🥲😂

تو یه شهر هستیم 

حتی با دوستم رفتم کافه 

دیدم اونم تو کافه س

زیر چشمی نگاه میکردیم تابلو نشیم😑🤣

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اره دقیقا خودمم بدم اومدنمیذارم دیگه

آفرین. برای خودت حریم و خط قرمز مشخص کن همون اول رابطه بگو اینا خط قرمزای منن. و نزار ازت سواستفاده کنن

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
من سه ماهه رفتم تو رابطه هنوز دیت نرفتم و از نزدیک لمسش نکردم🥲😂تو یه شهر هستیم حتی با دوستم رفتم ک ...

این چه رابطه ای بعد ! 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**