2777
2789
بفرمایید

ببخشید من متوجه شدم درایو سی مشکل داره 

یعنی اینطوریه خیلیییی زود پر میشه با اینکه پنجاه گیگ حافظه داره 

چند روز پیش 15 گیگشو خالی کردم اما الان دیدم دوباره پر شده با اینکه فقط یکدونه فیلم درسی دانلود کردم 

میخواستم ببینم مشکلش چیه بنظرتون ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من متوجه شدم درایو سی مشکل داره یعنی اینطوریه خیلیییی زود پر میشه با اینکه پنجاه گیگ حافظه دا ...

50 گیگ زیاده برای درایو c؟!!!

من ۲۰۰ گیگ درایو c ام آزاده بلا استفاده خب درایو c برای استفاده نیست از درایو های دیگه ات استفاده کن و اگه حافظه نداری یه هارد دسته دوم بگیر

50 گیگ زیاده برای درایو c؟!!!من ۲۰۰ گیگ درایو c ام آزاده بلا استفاده خب درایو c برای استفاده نیست از ...

ببخشید من از این چیزا سردر نمیارم نمیدونستم کمه 

فقط برام عجیبه چطور تو این چند روز این 15 گیگ هم پر شد آخه ؟

50 گیگ زیاده برای درایو c؟!!!من ۲۰۰ گیگ درایو c ام آزاده بلا استفاده خب درایو c برای استفاده نیست از ...

درایو ای 600 گیگ حافظه داره ولی خالیه همش

من چیکار کنم فیلمایی که از تلگرام ذخیره میکنم بره اونجا ؟

پوشه user مخصوصا دانلود ها رو نگاه کن

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

اره تو یکی از پوشه هاش نوشته ویندوز

خب همین دیگه فقط مال ویندوزه 

خوده ویندوز زیاد حافظه میخواد شما تو یه درایو دیگه ذخیره کن 

یه وقت ویندوز بپره بقیه چیزلت حذف نشه

رو صفحه اصلی هم چیزی نزن همه چیتو ببر تو یه درایو دیکه

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ببخشید من از این چیزا سردر نمیارم نمیدونستم کمه فقط برام عجیبه چطور تو این چند روز این 15 گیگ هم پر ...

احتمالا اینترنت وصلی بردز میشن برنامه ها

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.