2777
2789

چطوری خوابم تنظیم شه تا صبح بخوابم؟ 

ویتامین موثری براش هست؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

منم ی مدته دقیق ۴صبح بیدار میشم بعد ۶خوابم میبره دوباره ۸پامیشم کلا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش کامل خون بده  ببین اول چیزی کم و کسر نداری بعد اگه خوابت نمیبره موسیقی ملایم بدون بیت بدون کلام   یا صدای طبیعت مثل بارون یا صدای پرنده دانلود کن صداشو کم کن بذار بغل گوشت بهش آروم گوش بده و تا ۱۰۰ بشمار

منم جدیدا خیلی بدخواب شدم، شبا خوابم نمیبره و چندبار بیدار میشم، صبحم دیگه خوابم نمیبره

عصر هم نمیخوابم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

منم ی مدته دقیق ۴صبح بیدار میشم بعد ۶خوابم میبره دوباره ۸پامیشم کلا

تو که بارداری، من چی با کوچکترین چیز استرس شو میگیرم خوابم تمیبره

منم جدیدا خیلی بدخواب شدم، شبا خوابم نمیبره و چندبار بیدار میشم، صبحم دیگه خوابم نمیبرهعصر هم نمیخوا ...

چکارکنیم 

قرص خوابم که میگن خوب نیست

تو که بارداری، من چی با کوچکترین چیز استرس شو میگیرم خوابم تمیبره

والا قبل بارداریم همبنجوری بودم یهو یشب ی ساعت بیدار شم تا ی مدت دهنم سرویسه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

والا قبل بارداریم همبنجوری بودم یهو یشب ی ساعت بیدار شم تا ی مدت دهنم سرویسه

گوشی میگیری بعد یا هی فکر و خیال؟ 

اینجوری دیونه میشیم روزا هم کسلیم

گوشی میگیری بعد یا هی فکر و خیال؟ اینجوری دیونه میشیم روزا هم کسلیم

جفتش همزمان ...باورت میشه بدنم دیگه عادت کرده کسل نمیشم ولی خب خیلی لاغر شدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40