2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بچه ها چقدرش خوبه

164 بازدید | 24 پست

من یه پسر دوساله دارم 

همسرم اصرار داره که در اسرع وقت اقدام کنیم اما من فعلا میخوام فقط به پسرم رسیدگی کنم و حتی حس میکنم گاهی کم میارم

تجربه و نظر شما چیه؟

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم 5 سال عالیه

دخترای خودم یه سال نیم فاصله دارن خیلی اذیت شدم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

فاصله سنی کم یه خوبی داره بچه ها خیلی مراقب هم هستن و مثل دو تا رفیق میشن 

البته دعوا همیشه هستا ولی دوستی و مراقبت‌های ده برابره حتی کوچکتره نسبت به بزرگتره خیلی احساس مسئولیت داره 

فقط 44 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بنظر من ۳سالو رد کرد اقدام کن ..برامن دنیا بیاد دخترم‌۷سالشه ..بنظرم فاصلشون زیاد شد🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

۱ الی دوسال عالیه بدرد هم میخورن دوروبرم دارم میبینم..ک بزرگم شدن عین دوقلوان 

من الان باردارم اگ توانایی داشته باشم بعد بچه زود اقدام میکنم چون دوتا بچه بیشتر نمیخام

اگ تفاوت سنیشون زیاد بشه دبگ نمیارم همون تک بهتره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.