2777
2789

۶ ساله ازدواج کردم و باردارم 

من و شوهرم به شدت عاشق بچه بودیم از همون اول 

دوست داشتم ۳،۴ سال بعد ازدواج بچه بیارم خودمم تنبلی تخمدان داشتم 

اما مادرشوهرم زندگیمونو سیاه کرده بود و کار هرروز منو شوهرم جنگ و دعوا بود جوری که اصلا میگفتم بچه بیاد تو این زندگی که چی 

تا اینکه یکم مدیریت کردیم با مشاور اینا صحبت کردیم

الان که فکر میکنم میگم نباید به خاطر مادرشوهر مادرشدنمو به تعویق مینداختم خیلی پشیمونم هرچند از جهان دیگم زیاد آمادگی نداشتیم اما همش فکر میکنم ۶ سال خیلی زیاده 

دوستام بعد ۲ سال ازدواج باردار شدن همشون اما اونا شرایط زندگیشون واقعا خوبه

خدا جون مراقب نی نی قشنگم باش ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا زمان حال رو بچسب خدا رو شکر کن باردار شدی به اون بشر فکر نکن حال خودتو خوب کن با شوهرت خوب باش 

شب بشین با هم فیلم فوتبال ببینین خوراکی تخمه اجیل دوست داری بخور 

از زندگی لذت ببر بسوزه اون 

مادرش چیکار میکرد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان بارداری، به سلامتی

الان که بارداری چرا این حرفها رو میزنی واین حس پشیمانی که چرا الان باردارشدن وزودتر باید باردارمیشدی رو به جنین نازت منتقل میکنی

دوستات، دوستات هستن

تو، تو هستی 

کسی ، جای کسی دیگه نیست که بخواد مثل کسی دیگه زندگی کنه

شما مصلحت بوده الان بچه دار بشی

خودت میگی مشکلات داشتی هم جسمی خودت، هم روحی خودت، هم مشخصه همسرت هم آمادگی پدر شدن نداشته که اجازه دخالت مادرش رو می‌داده

من اصلا منظور جملات آخر تایپیک ات رو نمی فهمم که پشیمان هستی چرا زودتر نشده و دوستات  باردار شدند و .....

مگه مسابقه  است هرکی زودتر بشه جایزه بگیره؟؟

قراره یک انسان به جامعه  تحویل بدهی وگرنه  گربه  ها وسگ ها  هر روز ۱۰ تا می زایند .....

همیشه اینو بدون هیچ مادرشوهری زندگی عروسش رو جهنم نمی کنه مگراینکه پسرخودش بهش اجازه اینکارو بدهد

ازدست مادرشوهرناراحت نباش

ازدست همسرت دلخور باش وخداروشکر کن همسرت عاقل شد و پشیمان ازکارش

اول ک نباید تو زندگی مشترک به دوست رفیق کسی نگاه کنی

و اگر قصد دارید بمونید ادامه بدین باید تصمیم بگیرید خودتون ک نگی فردا بخاطر این اینجوری شد یا نشد چون کسی عوض نمیشه 

دوستاتون هم زیاد کار درستی نکردن بعد دو سال بچه آوردن چون بیشتر طلاق ها تو سه چهار سال اول اتفاق میفته 

بهتر سه چهار سال بگذره 

عیب نداره عزیزم ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه است

بچه داری خیلی سخته تو برا خودت شش سال به عنوان یه متاهل راحت بودی و زندگی کردی از این به بعد باید فقط مادر باشی تقریبا بگم که باید خودتو فراموش کنی همش بچه بچه بچه اصلا ناراحت نباش که دیر شده 😄😄😄