2777
2789

انتظاراتتون برای دیت تو بیرون با پسر چیه

مثلا انتظار کافه دارید یا رستوران یا اینکه گل بیاره 

دوست دارید چقدر براتون ارزش احترام قایل بشن؟ براتون مهمه یا نه

و چه چیزهایی رو ارزش میدونید اینکه خود پسر خوب حرف بزنه توجهتونو جلب کنه یا اینکه با هزینه ای که برای دیت میکنه

یا نه اصلا اینا براتون مهم نیست تو پارک قرار میذارید یا سر کوچه و.. و اینکه پسر هیچ سعی ای هم نکنه توجهتونو جلب کنه هیچ تلاشی تو هیچ زمینه ای نکنه

محدوده سن تون هم بگید تینیجرها بخاطر تجربیات کم شاید مناسب این تاپیک نباشن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

۳۱ 

دیت اول؟کافه 

گل هم بله از نظر من دیت اول باید باشه چون احترام هست 

حرف هاش مهم تر از هزینه ای هست که میکنه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۱ دیت اول؟کافه گل هم بله از نظر من دیت اول باید باشه چون احترام هست حرف هاش مهم تر از هزینه ای هست ...

منم همین نظرو دارم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اگه منظورت جلسه اوله خب تو کافه در حد یه کیک و چای برام کافیه و انتظار دیگه ایی ندارم .من خودم جلسه دوم با همسرم بردمش پارک و چای و کیکم خودم بردم و چقدر به دلش نشسته بود و بعد اون همش رستوران می‌برد خودش میگفت ثابت کردی زن زندگی هستی و ادا نداری:))))))

اگه منظورت جلسه اوله خب تو کافه در حد یه کیک و چای برام کافیه و انتظار دیگه ایی ندارم .من خودم جلسه ...

خیلیم خوب

بعد سی فک کنم دیگه انتظار خواستگاری داریم نه دیت و میت

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

قرار اول بیرون ترجیاً کافی شاپ .(بستگی داره چه ساعتی از روز قرار گذاشته باشیم البته)  معمولا سعی میکنم شام یا ناهار ست نکنم ولی گاهی پیش اومده برای صبحانه هم پیشنهاد داده. در کل میزارم طرفم خودش یه پیشنهادی بده که از روی اون پیشنهادش شخصیتش رو کمی بفهمم.

خودم به محل قرار میرم نه اینکه ایشون بیاد دنبالم دم خونه...

ظاهر طرف از نظر آراستگی و تمیزی خیلی برام مهمه..مثلا کسی که لباس نامرتب یا سر وضع نامرتب داشته باشه اصلا خوشم نمیاد

حرف زدنش هم که خیلی مهمه بتونه مفهوم خودشو برسونه بهم.گنگ نباشه..بعضیا بلد نیستن حرف بزنن حتی..و از حرف زدنش میفهمم خط فکریش چیه...اینکه دنبال چیه و اینکه آیا میدونه چی میخواد از رابطه یا فقط میخواد صرفا یه وقتی رو با کسی بگذرونه بصورت هردم بیل