2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان چیکار می کنید؟! کلاه گیس میزارید؟ 🥲 دارو چی مصرف کردین

هنوز نخریدم 

باید برم بخرم، مهمونی و ... نمیرم 

دارو هورمونی زنانه انواع مختلف که معمولا میدن

تقویتی هم زینک و هیرویت و... خارجی 

ماینوکسیدیل استفاده نکردی گلم؟! تنبلی تخمدان داری؟! چند سالتونه

یه مدت کوتاه استفاده کردم اما بخاطر تپش قلب دکتر گفت استفاده نکن دیگه

آره pco دارم

از بیست سالگی تقریبا شروع کرد ریختن

ولی دخترم الان از ۱۲ داره با همون الگو می‌ریزه 

از چند سالگی شروع شد؟؟ عزیزم تو خونه پیش همسرتون خجالت نمی کشید.. من نگران اینم🥲

چرا اوایل که هنوز خالی نشده بود بینهایت حس بدی داشتم خیلی خیلی

ولی الان دیگه کار از کار گذشته حوصله ندارم غصه بخورم

البته همسرم هرگز چیزی نمیگه همیشه دلداری میده 

یه مدت کوتاه استفاده کردم اما بخاطر تپش قلب دکتر گفت استفاده نکن دیگهآره pco دارماز بیست سالگی تقریب ...

میگن ارثیه🥲 کل سرت کم شده گلم؟؟ من مامانم بعد یائسگی اینجور شد ولی من تو ۱۷ سالگی 

شما تو خانواده پدری یا مادری ریزش مو ارثی دارید؟! 

چرا اوایل که هنوز خالی نشده بود بینهایت حس بدی داشتم خیلی خیلیولی الان دیگه کار از کار گذشته حوصله ن ...

البته گیسوان افشونم رو دیده بود اوایل

موهای خیلی پرپشتی داشتم 

اگر زمان مجردی خالی میشد سخت‌تر بود برام

چندتا از دوستام هستن از مجردی خالی بود سرشون بعد ازدواج کردن مشکلی ندارن

چرا اوایل که هنوز خالی نشده بود بینهایت حس بدی داشتم خیلی خیلیولی الان دیگه کار از کار گذشته حوصله ن ...

واقعا حس بدیه درک میکنم🥲 بنظرتون نمیشه اکستنشن یا مایکرو پوینت کرد؟؟ دیدید موی اضافه میزارن لای مو؟؟ 

میگن ارثیه🥲 کل سرت کم شده گلم؟؟ من مامانم بعد یائسگی اینجور شد ولی من تو ۱۷ سالگی شما تو خانواده پد ...

آره ارثیه

کلش خیلی کم شده ولی جلوی سر خالی شده دیگه

عمه هام هم اینجوری بودن ولی مال من شدیدتره

ولی فکر میکنم استرس خیلی خیلی بدترش می‌کنه ، ذهنت آروم باشه شاید حتی جلوی ریزش گرفته بشه

واقعا حس بدیه درک میکنم🥲 بنظرتون نمیشه اکستنشن یا مایکرو پوینت کرد؟؟ دیدید موی اضافه میزارن لای مو؟ ...

راستش من امتحان نکردم اصلا

ولی بنظرم اکستنشن جواب نمیده چون چیزی رو سرم نیست که مو بچسبونن بهش

بعضی وقتا پودر میزنم به سرم