2777
2789

بچه ها از کی شروع کردین که موفق شدین؟

من حدود دو هفته ای میشه شروع کردم ولی با روز شش هفت ساعت خوندن

سعی میکنم ساعت خوابمو تغییر بدم 

ولی حالم بده

هنوز خیلی از مطالب مونده 

هنوز اول راهم

هنوز چیز قابلداری نخوندم

و این منو کلافه میکنه

وقتی میشینم با خودم حساب میکنم میبینم نمیتونم تا شهریور دهم و یازدهمو تموم کنم

تازه دوازدهمم مدرسمون شروع کرده ولی من نرفتم و اونم باید بچسبم و گرنه از مهر درس نمیدن

خستم 

دوستامو میبینم از من زودتر شروع کردن و از من جلو ترن 

من نتیجه ام خیلی خوب و پرفکت نشد ولی در کل خودت رو بقیه مقایسه نکن که وای من عقب ترم یا فلانی داره چیکار میکنه چون فقط ذهنت رو بهم میریزه و موقع درس خوندن تمرکزت کم میشه 

پیشنهاد میکنم کلاس آنلاین بنویسی و مدرسه رو نری چون کیفیت آموزش خوب نیست و وقت تلف شده اش زیاده ، ساعت مطالعه ات بد نیست ولی باید بیاریش بالاتر 

من نتیجه ام خیلی خوب و پرفکت نشد ولی در کل خودت رو بقیه مقایسه نکن که وای من عقب ترم یا فلانی داره چ ...

ثبت نام کردم 

ولی الان کلی ویدیو رو دستم باد کرده

ریاضی شش جلسه

فیزیک سه جلسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ثبت نام کردم ولی الان کلی ویدیو رو دستم باد کردهریاضی شش جلسهفیزیک سه جلسه

خب ببین نظرم اگه میخوای همه درسا فیلم ببینی باید بعضی جاها انتخاب شده ببینی مثلا اگه فصل۱ دهم رو مشکل نداری فیلمشم نبین ، یه درسنامه خلاصه بخون و بعد مستقیم برو سر تست ، این جلسات رو چک کن هر کدوم نیازه ببینی رو برنامه ریزی کن و ببین 

(من خودم کلا آفلاین رو ترجیح میدم به آنلاین چون اولا وسطاش ممکنه نت قطع بشه دوما خودت تصمیم میگیری چه موقع چه فیلمی رو ببینی) 

در آخر اگه خیلی سردرگم بودی و نمیدونی باید چیکار کنی شاید مشاوربگیری بتونه کمکت کنه

سلام 

ببینید کلا کنکور رو باید عین ماراتن در نظر بگیرید و قرار نیست توی این مسیر همیشه عالی و پرفکت باشید مهم اینه که استمرار داشته باشید و ناامید نشید . برای شروع ساعت مطالعه اتون هم خوبه ولی سعی کنید کم کم افزایش بدید .  ویدیو هم اگر وقت نمیکنید بنظرم گزینشی فقط مباحثی که مشکل دارید رو نگاه کنید و برای باقی مباحث هم بعد از مرور برید سراغ تست های آموزشی