2821
2789
عنوان

کسی اینجا وکیل هست راهنماییم کنه

86 بازدید | 9 پست

سلام ماشین غلطک اسفالت مربوط به یک شرکت در حالیکه ماشین من پارک بوده به ماشینم زده و رفته بعد از رفتن به کلانتری و گرفتن فیلم دوربین فهمیدم ان شرکت که ماشینش با من تصادف کرده پیمانکار مخابرات بوده دو تا کارشناس هم ماشین را بررسی کردندکارشناس دومی نوشته راننده مقصر بوده که فاصله مناسب را رعایت نکرده الان راننده مقصر میشه یا اون شرکت پیمانکار؟شرکت پیمانکاره اصلا به من جواب ندادن بار اول جلسه دادگاه هم حاضر نشدن الان کارشناس برایم ارزیابی خسارت کرده ولی اگر بخواهم بیفتم سمت شکایت راننده دوباره باز دردسر شکایت دارم باید چکار کنم میشه تو مدت 7 روزی که الان دادگاه بهم وقت داده دفاعیهچیزی بنویسم که شرکت مقصر بشه

مقصر که همیشه راننده میشه ولی جبرانش با بیمه اون شرکت هست شما همه رو طرف قرار بده تو شکایت

شکایت کردم قبلا به نام شرکت ،پس راننده مقصر میشه ؟ یعنی باز باید برم شکایت عوض کنم ، اینکه در حین انجام کار بوده ربطی به شرکت نداره؟از بس بخدا پول دادم و وقتم گرفته پدرم در امده اون شرکت از روز اول تا حالا جواب نداده کارشناس که بهش زنگ زده اسم راننده رو گفته کارشناس هم گفته راننده شرکت فاصله استاندارد زعایت نکرده که تصادف شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شکایت کردم قبلا به نام شرکت ،پس راننده مقصر میشه ؟ یعنی باز باید برم شکایت عوض کنم ، اینکه در حین ان ...

اشتباه کردی خب شرکت که نقشی در وقوع تصادف نداشته صرفا ممکنه بیمه نامه به اسمش باشه از تعهد بیمه نامه استفاده کنه همین مقصر مستقیم حادثه راننده است مشخصه که

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

اشتباه کردی خب شرکت که نقشی در وقوع تصادف نداشته صرفا ممکنه بیمه نامه به اسمش باشه از تعهد بیمه نامه ...

خوب من ماشین پارک بود من هم نبودم که بهش زده بودن و رفته بودن بعد که فیلم دیدم فهمیدم مال چه شرکتی بوده کسی هم اسم به من نگفت تازه بعد سه ماه الان اسم راننده به کارشناس گفته

خوب من ماشین پارک بود من هم نبودم که بهش زده بودن و رفته بودن بعد که فیلم دیدم فهمیدم مال چه شرکتی ب ...

خب باید تو شکایت شناسایی راننده مقصر با وسیله پلیس هم مینوشتی حالا اگه نوشتی برو همه رو مخاطب قرار بده دیگه بیمه و راننده و شرکت رو ولی تقصیر متوجه راننده است

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

شما وکیل هستید؟

نه عزیزم ولی از یه ‌وکیل پرسیدم همینو میگه برید قانون بیمه شخص ثالث اصلا بدون شکایت هم میشه فقط با همون کروکی فرضی افسر وقتی تصادف جانی نباشه 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792